Scudo Sports

Adana Eskibaraj da kaza

Hepinize gardaşım adaına teşkekkür ederim sağulun arkadaşlar ALLAH kimseyi böyle kazalarla terbiye etmesin...

• Beğen
Tepkiler: Fatih Calık
Scudo
@ismail_01

Sağol İsmail Alanya yarışından sonra Mehmeti yalnız bırakmayıp, ziyaret ettiğin için... Sağlam dostluklar işte böyle zamanlarda kurulur. Ziyaretine gelen arkadaşlardan Allah razı olsun. Örf ve adetlerimiz arasında hasta ziyaretinin ayrı bir yeri var, böyle durumlarda küs olmanın yada konuşmuyor olmanın hiç bir önemi yok, önemli olan hastane odasında arkadaşımızı yalnız bırakmayalım ve sık sık ziyaret edelim...

• Beğen
Tepkiler: hacı
Yürü be gardaşım kim tutar seni tutabilene aşk olsun....

Geçmiş olsun.

• Beğen
Memet kardeşim ALLAH acil şifalar versin....Biran önce iyileşmen dileğiyle..Sevgilerle....

• Beğen
Ya Mehmet abi ne zaman yaptın kaza ya. Daha yeni gördüm seni İbrahim abi'nin orda video izliyodun bak üzüldüm ya yeni görüyorum haberi büyük geçmiş olsun..
Tez zamanda iyileş...

• Beğen
Çok geçmiş olsun.. iki koluda kırmak için gerçekten çok kötü düşmüş olmak lazım :(
Ama bir şey gözüme takıldı, allahtan sizin yerinize diğer fotoğraftaki KASK'sız arkadaş düşmemiş.. Eğer o aynı şekilde düşseydi sanmıyorum ki o şekilde fotoğraf çektirebilcek durumda olabilsin.. Ne olur gençleri yönlendirirken iyi örnek olalım ve onları güvenlik ekipmanları(Özellikle de Kask) kullanmaları konusunda bol bol uyaralım..

Geri