Adana' da bildiğiniz bisiklet satıcıları

mmurat

Üye
Kayıt
13 Nisan 2006
Mesaj
4
Tepki
0
Şehir
Adana
Adana' da bildiğiniz bisiklet satıcıları ad adres bilgileri ve bulunabilecek markaları
yazar mızınız ?
 
Scudo

emreayan

Daimi Üye
Kayıt
18 Aralık 2005
Mesaj
241
Tepki
64
Şehir
adana

adanada bianchiden daha üst bi marka bulacağını zannetmiyorum kron,sedona,amoeba filan satılmıo sanırım adanada,eğer bisiklet parçası istiyosan adliyenin karşısında bir çok bisiklet mağazası var orda bisiklet parçaları bulabilirsin,sökmen ticaret.dedeoğlu.dağ bisiklet gibi mağazalar var,bide kanal ın üstünde fatih mahallesinde ilhan ticaret var orda daha kaliteli parçalar var ve çok çeşit bulabilirsin........
 

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Adana yarışına gittiğimizde yarış parkurunda motoru ile gezen birinin iş yeri olduğunu öğrendiğimiz bisikletçi de (daha çok tamir üzerine bir yerdi, Kadir'di sanırım abinin adı da...) XTR Dual Control fren/vites kolları görmüştük :). XTR göbekler vs vs... O yüzden belli olmaz diyorum. Satın almadan önce iyice bir araştırın. Diğer yandan Delta Bisiklet, Yeşil Bisiklet olsun hemen hepsi kargo ile size istediğiniz ürünü teslim edebileceklerdir. Bunu da bir değerlendirmenizde fayda var diye düşünüyorum.
 

mmurat

Üye
Kayıt
13 Nisan 2006
Mesaj
4
Tepki
0
Şehir
Adana
Araştırmalrım sonucu gerçekten bianchiden daha üst bi marka bulamadım. Önerileriniz doğrultusunda kargo ile satın almaya yöneleceğim.
Yardımlarınız için Teşekkürler.