emre karakoç
Daimi Üye
- Tepki
- 212
13 Şubat Çatalan barajına gidip gelmeyi planlamıştım Yol asfalt arada bir kaç tırmanma olan rahat ve az trafikli bir yol. Başlangıçta hem yolu biraz kısalttırm hemde offroad olur diye tarlaların arasına daldım. Ama kestirmeler herzaman kestirmiyormuş.
(link)
Dere küçüktü ama dibi balçık olduğu için geçecek uygun bir yer aramak zorunda kaldım ama bir şekilde geçtim sonunda.
(link)
Yola düştük yeniden.
(link)
Güzel manzaralarla tırmanılan bir yokuş ve yokuşun tepesinde bir orman yolu. Şeytan dürttü, dal şu yola diye. Aslında hep istiyordum böyle bir yolda kaybolmayı, kısmet bu güneymiş.
(link)
Google map te uydu görüntülerinde bu bölgede çok sayıda dağ yolu olduğu ve bunların bir ağ gibi bağlantılı olduğunu görmüştüm ve bir gün bu yolları keşfetmeyi umuyordum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu nokta da kaybolduğumu düşünmeye başlamıştım. Bulabildiğim ilk inişe
dalmaya karar verdim.
(link)
(link)
Bu bölgede belediye iyi çalışmamış galiba, yollar bozulmaya başladı.
Birden yolun sonuna geldiğimi fark ettim. Traktör izleri derenin içine gidiyordu. Mecburen bende dereye daldım. Neyse ki grotex giymiştim o gün
(link)
(link)
Kısa süreli dere yürüyüşü sonrası bir çıkış bulabildim.
(link)
Bir köy evinin arka bahçesine çıkıyormuş yol. Köylü beni elimde bisiklet ,kafamda kaskla görünce uzaylı görmüşe döndü. Neyse bir GORA fantazisi yaşanmadan çıktık ordan.
Kılbaş köyüymüş.
(link)
(link)
(link)
(link) kebapçı
Son olarak Aflak köyünde yakıt ve ikmal sonrası eve dönüş.
(link)
(link)
Son mola, son fotoğraf, 4 km sonra ev.
(link)
(link)
Turun Google map teki işaretlenmiş hali. Sonuçta 52 km yol kat edildi, yorulundu, eve zor serilindi.
(link)
Dere küçüktü ama dibi balçık olduğu için geçecek uygun bir yer aramak zorunda kaldım ama bir şekilde geçtim sonunda.
(link)
Yola düştük yeniden.
(link)
Güzel manzaralarla tırmanılan bir yokuş ve yokuşun tepesinde bir orman yolu. Şeytan dürttü, dal şu yola diye. Aslında hep istiyordum böyle bir yolda kaybolmayı, kısmet bu güneymiş.
(link)
Google map te uydu görüntülerinde bu bölgede çok sayıda dağ yolu olduğu ve bunların bir ağ gibi bağlantılı olduğunu görmüştüm ve bir gün bu yolları keşfetmeyi umuyordum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu nokta da kaybolduğumu düşünmeye başlamıştım. Bulabildiğim ilk inişe
dalmaya karar verdim.
(link)
(link)
Bu bölgede belediye iyi çalışmamış galiba, yollar bozulmaya başladı.
Birden yolun sonuna geldiğimi fark ettim. Traktör izleri derenin içine gidiyordu. Mecburen bende dereye daldım. Neyse ki grotex giymiştim o gün
(link)
(link)
Kısa süreli dere yürüyüşü sonrası bir çıkış bulabildim.
(link)
Bir köy evinin arka bahçesine çıkıyormuş yol. Köylü beni elimde bisiklet ,kafamda kaskla görünce uzaylı görmüşe döndü. Neyse bir GORA fantazisi yaşanmadan çıktık ordan.
Kılbaş köyüymüş.
(link)
(link)
(link)
(link) kebapçı
Son olarak Aflak köyünde yakıt ve ikmal sonrası eve dönüş.
(link)
(link)
Son mola, son fotoğraf, 4 km sonra ev.
(link)
(link)
Turun Google map teki işaretlenmiş hali. Sonuçta 52 km yol kat edildi, yorulundu, eve zor serilindi.