Scudo Sports

adana bisikletçi

@SerkanH

hocam eğer siz konuyu açarken yazdığım cümleden bahsediyorsanız

"adanada fiyatları uygun olan güvenilir bi bisikletçi var mı ? dağ bisiklet harici. hafta sonu hayırlısıyla bisiklet alacağım da"

eğer bu kelimeye takıldıysanız dükkanın ismi bu

Scudo
@Eren Can Güldalı

Evet ona tıkıldım, her kes gibi. Daha sonra gösterdiğiniz İdeal marka MTB gibi yada Sedona 820 resimdeki MTB ile kıyaslayınca öyle anlaşılmaması mümkün değil!

(link)

NOT: Amacım tartışmak değil! Size yarımcı olmak..

• Beğen
Tepkiler: invictustr
@SerkanH

yok hocam o ideal markayı fikrinizi almak için sordum sadece illa her attığımı alacağım diye bi kanun yok ya :D

820 yi bugün sordum yokmuş ellerinde 720 ye baktım pek hoşuma gitmedi 720 ile aynı fiyatta olan salcano insomnia 29 hd vardı o hoşuma gitti hayırlısıyla onu alacağım

@Eren Can Güldalı

İnsomnia 29er i tavsiye ederim. Denedim güzel bisiklet. Ancak 29" bana göre değil. Daha doğrusu benim tarzım değil. Alın bisikleti de en kısa sürede eklersiniz resimlerini.. :in:

Tamam dag bisikleti diyelik bisikletcinin ismi ve arkadas önceden duymustum ondan önerdim demissin. Ama arkadasa sen dag bisikleti degil de cukurova bisiklet diye bir öneri vermissin.

Inan bana sen bisikleti bosver daha ne yazdigini bile bilmiyorsun. Gercekten bisiklet alacaksan al almayacaksan ikide bir zirt pirt konu acma. Kac tane bisiklet sorguladin hepsine de ayri ayri konu actin, biraz ara yapsaydin tüm sordugun bisikletler hakkinda kac tane konular var, arastirir okur ve birtane bisiklet alirdin kendine.
Bana öyle geliyorki sen tüm forumla kafa buluyorsun. Kusura bakma ama benim düsüncem böyle.

NOT: Serkan da konuyu ayni diyer arkadaslar ve ben gibi yanlis anlamamis.

YARINDAN SONRA HAFTA SONU, BAKALIM BISIKLET ALIYORMUSUN.

• Beğen
Tepkiler: BurakY.
@Eren Can Güldalı
Hafta sonu geldi ve gidiyor. Artik bisikletin hayrli olsun diye bilirmiyiz, fotolari yüklermisin yeni bisikletini bir görelim.

@Eren Can Güldalı

Merak etmiyorum zaten.

Bugün çukurova bisiklet evine gittim yaklasık 1 saat beraber giantın bisikletlerine baktık her soruma sıkılmadan cevap verdi ve verdigi fiyatlar 2015 modellerle hemen hemen aynıydı .adanada camgöz motor,şampiyon bisiklet,dağ bisiklet,doğa bisikleti denedim ama hepsinde bir olumsuzlukla karşılaştım.Bisiklet alacak veya bakıma verecek arkadaşlara çukurova bisiklet evini tavsiye ederim ismail abi adanada bu işi dogru düzgün yapan nadir insanlardan.

Geri