Scudo Sports

Adana 05.12.2010 Taşdurmaz Gezimiz

Scudo
:in: Çok farklı bir okadarda güzel yerler.Hayran olmamak elde değil.Tam extrem rotaların olduğu bir gezi olmuş. Katılan herkesi kutlarım.Mükemmel karelerinizi keyifle izledim.Emeklerinize ,pedallarınıza, yüreğinize sağlık. :in: :in: :in:

Çok güzel bir rotaymış Taşdurmaz ve sanıyorum Belemedik veya Hacıkırı tarafları olsa gerek... Alman köprüleriydi değil mi gördüklerim? Güzel fotoğraflarınızla da sizlerle gezmiş kadar oldum... Paylaşımınız için çok teşekkür ederim sayın "ccalex". :in:

(link)

taşdurmaz a ait forumda gördüğüm tüm resim ve turlar çok güzeldi , aynen sizin tur gibi...o tarafa yolum düşerse ( bu arada, ben mersin liyim) ilk gitmek istediğim yer taşdurmaz..
özellikle yukarıdaki resim harika gerçekten...tam takvimlik , albümlük , heryere yakışır...
bizlerle paylaştığınız için çok çok teşekkürler...

sağlıcakla kalın..

vedat karakaya

(link)

Geziyi yapan arkadaşlara çok teşekkürler. Resimleri çekenlerin de elleri dert görmesin. Paylaşım için çok teşekkürler...

İnşallah kısmet olur da ben de görürüm oraları...
Adanalıyık ama bisikletimizi aldık alalı Adana'ya uğrayamıyoruz, anca bi haftasonları işte.
Bu arada Tellidere tarafında oturan var mı bu geziye katılanlar arasında?

Harika bir parkur. İnsan bakmaya doyamıyor. Kimbilir ne keyiflidir orada pedal çevirmek. Paylaşımınız için çok teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Calık
@euners

Tellidere tarafında Mustafa Zağlı arkadaşım oturuyor ilk fotoğraftaki arkadaş, yolunuz Adana'ya düşerse bekleriz, hep beraber gezeriz...

• Beğen
Tepkiler: ahmet01 ve euners
gerçekten güzel bir gündü yaw cok güzel kareler yakaldık bizlerde paylaşmak istedik 2 günlük kamp yapmayı düşünüyoruz taşdurmazda .....

• Beğen
Tepkiler: Fatih Calık
Adana'nın güzel doğasında güzel bir tur olmuş. Bende çukurova Üniversitesinde okuyorum bigün turlarınıza katılmak isterim, Mersinde yaşadığım için Adana daki turlar biraz uzak kalıyor tabi.

@Anıl Baş

Bi hafta sonu Mersin'e gelmeyi düşünüyoruz, haberleşirsek birlikte Mersin'i gezeriz.

Ayaklarınıza sağlık, çok keyifli bir gezi olmuşa benziyor.
Manzara ve fotoğraflar harika!
Bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler.

Tellidere tarafında Mustafa Zağlı arkadaşım oturuyor ilk fotoğraftaki arkadaş, yolunuz Adana'ya düşerse bekleriz, hep beraber gezeriz...

Teşekkür ederim inşallah olabilir, inanın çok isterim. Tek başına da güzel oluyor ama uzun yollarda yanında birileri olursa daha güzel olur tabi...
Tahmin ettiğim gibi daha önceden görmüştüm ilk resimdeki arkadaşı Tellidere taraflarında. Kısmet inşallah denk gelip buluşuruz da gezeriz...

Geri