Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

Scudo
@pınar kacakkiz

bu kadar detaylı bilgi vermenize ihtiyaç var mı?
şaka mı yapıyorsunuz
gerçekten mesaj sayısını mı arttırmak istiyorsunuz.

sakıncası ne diyen olabilir ? sakıncası şu forumun verimliliği düşüyor.
moderatör arkadaşlar havadan sudan diye bir başlık açmış chatti sohbetti oradan yapılabilir

ama siz bir başlık açmışsınız 160 tane cevap gelmiş hala tur yapılamamış ve hala da ne zaman yapılacağı çok kesin degil

amacım sizi kırmak degil ama işten arta kalan çok kısıtlı vaktimde sürekli takip ettiğim gezi tur organizasyon başlığında sürekli geyik görmek de inanın bazen sinir bozuyor

anlayışınız için teşekkürler.

@kerem seckin

Sevgili Kerem sonunda gerçeği anlamışsın. Bu tur olmaz. Olsa bile konuyu açan hariç diğer kişilerin katılımı ile gerçekleşir. Adaya gitmek istiyorsan sen aç bir başlık ve belirttiğin tarihtede düş yola. Gelen gelir gelmeyen gelmez. Hiç olmazsa bu şekilde ha bu gün ha yarın diye beklemekten kurtulursun.

@birolcakir

herkese cevap vermek zorundayım

oruçlu oruçlu bisiklet kullanırsak aramızda fenalaşanlar olabilir birol haftaya pazar ben uygunum ölüm kalım olmazsa geleceğim.
herkesde uygun olursa turu düzenleyelim.

@kerem seckin

Kerem karşımızdaki insanı kırmadan konuşmaya özen gösterelim.
Başlığıa bakarsak eğer adalar turu düzenlecek gibi bir başlık değil ucu açık bir başlıkdaha öncede dediğim gibi siz bit tur düzenleyebilirsiniz bana bakmayın.
Orhan sanada söylüyorum siz bir tur düzenleyebilirsiniz neden beni bekliyorsunuz anlamadım
ben bu pazar gelemeyeceğim açıklamamıda yapıyorum sizi önemsediğim için ama bundan neden rahatsız oluyorsunuz bilemiyorum doğrusu.

bu arada amacım seni kırmak değil diyorsun ama farkında olmadan beni incitiyorsun.

siz gününü ve tarihini belirleyin gelen gelir gelemeyen başka bir turda sizinle olur.

@Kenan ARPAÇ

tama öyle diyorsunda dün fena tosluyordum frenlerinde bozulma olmuş bende bunu farketmedim ilk bindiğimde sonuç güm ağaç :) neyseki direksiyonu kırdımda biryerime birşey olmadı.

verdiğin şey verdiğin gibi alınsa yoksa asla malımı esirgemem insan benim için daha önemlidir.

bu arada Avcılar tarafında oturan akradaşlara bir önerim olacak yeni adliye binası yapıldı cihangir tarafında büyük bir bahçesi var ve süper bisiklet sürülüyor.

ne adaya mı gıdıyoruz?? hadı gıdelım o zaman :) pazar günü sabah 8:00 de kabataş iskelesinde olalım mı? ?

@pınar kacakkiz

iyimiş o zaman
tamam bir başlık da benden gelsin o zaman
bakalım sonu nereye varacak

@kerem seckin

bizim başlıklar kapışıyormuş :D
sen erkekleri ben kızları topluyormuum :D :D

8 ağustos pazar herkez için uygunsa isimleri yazmaya başlayabiliriz.

ama diyorumki heybeliye gidelim hem orası daha sakin büyükada çok kalabalık

@pınar kacakkiz

oh çok şükür
nihayet senden somut adımlar gelmeye başladı

ben de başlığı açtım bu arada
geyik degil mi
ne olacak
klavyemiz mi aşınıyor...

@pınar kacakkiz

Birol haftaya Pazar adaya gelemez, Cumartesinden Uludağda olacak.

@kerem seckin

kerem usta değilim baştan söylüyorum sonra kızım nediye geldin bizim gibi profösyönellerin arasına demek yok tamam mı :)

başlığın hayırlı olsun heybeliyemi gidicez şimdi

@pınar kacakkiz

ya elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız niye öyle diyorsun
hem benim eşim de baştan zorlanıyordu kimse ayıplamadı
herkes destek oldu
bisikleti bir kişi daha sevsin kullansın diye burada emek harcamayacak bir kişi bile tanımıyorum ben
rahat ol yani

hem madem bilmiyon bisiklete binmeyi
niye başlık açıp milleti gazlıyosun?
biraz başlıkları takip etsen daha güzel olmaz mı?

bizim başlık da başımıza kaldı şimdi iyi mi :)
geyiklerine oradan devam et bari

@kerem seckin

biliyorum sürüyorumda ama profösyönel değilim sizin gibi geyik yapmıyorumda geyik diyorsun sende
ben atılgan bir insanım biraz ondan başlığımı açtım iyide ettim sizleri tanıdım
tura eşinde gelecek öyle değil mi

@Orhan Kılıç

şimdi listeye öylemi oluşuyor

kacakkiz( Arkadaşı Ali)
Kerem( eşini getirecek misin)

başka

Sevgili Arkadaşlar,Ben facebookda başlığımada yazdım belki gelmek isteyen arkadaşlar olur diye.

Siz ne düşünüyorsunuz 8 ağustos pazar günü için

Yaw ne olmus burada o kadar hızlı gıdıyorkı okumakta zorlanıyorum

Orhan abinin dediği gibi 7-8 Ağustosu neredeyse 1 ay önceden kararlaştırmıştık
Benim için performanslı turlar daha heyecanlı ve zevkli

Pınar hanım 8 Ağustosta size iyi turlar.

Geri