Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

Scudo
@tolgaerdem

Yok yaw ne avukatı benden avukat olmaz :D zor iştir kime ne yalan uydurduğumu hatırlamak durumunda kalırım ki onuda beceremem :D
Tanıdığım tüm avukatlar böyleydi İstisnalar kaideyi bozmazmış ama banada istisna denk gelmedi :D

ya alt komşu dün bisikletimi istedi avılara gidip gelcem dedi olur dedim bi bıraktım
dün gezmiş bugün gezmiş yazık ya bisikletime eskiycek:):):)

@pınar kacakkiz

Bende kimseye vermem pisikletimi
Eskicekse ben eskitmeliyim

Parçalanacaksada ben parçalamalıyım.
Hele ki bi bakim nasıl bişeymiş deyipte kazık firen atanlara hepten kılım

@Kenan ARPAÇ

:D sanırım bu bisiklete bişey olsa bi tanedaha şipşak alabilirsin ondan rahatlıkla verebiliyorsundur

Pınar bu yenisini almakla alakalı değilki malının kıymetini bilmekle ilgili
Birde benim sahip olduklarıma canlıymış gibi davranırım.
Çocukken konuşurdum bile :D
Artık büyüdüm sadece canlı kalmaları bana yetiyo :D
Kullandığım cihazlar, araçlar her zaman tertemiz ve bakımlıdır. O yüzden başkalarının kullanmasını istemem. Genelde verdiğim gibi temiz alamıyorum :(

@birolcakir

:) bende ahh camımmm diye sevdim geçenlerde :) sonra etrafıma baktım kimse görmesin diye:D

@Serap Erdogan

serapçığım neriman diye bir arkadaşım var onunla görüşme ihtimalim var ondan:(

@Sinan Kefeli

ben yokum sadece siz yapın turunuzu bi değişilik olursa haber verirrim ben size
Sinan siz yapın turunuzu bak ramazan geliyor

@pınar kacakkiz

Ya Ramazan mani değilki
İftardan sonra yüzme de serbest
sahura kadar yüzeriz artık :D
Hem bu seefer akşam adalara gidince kesin gireceğim denize Serin serin

Ben burada öyle yapıyorum. Sabah saat 6:30 akşam saat 8 deniz daha sakin oluyor, hem kimselerde olmayınca denizde yüzmek daha keyifli.

@pınar kacakkiz

Saçma PINAR hanım evet veririm bisikletimi herkeze hemde bu arada bisikletimi birine verdiğimde bisikletimin önemi yok onu kullananın önemi var ona bişey olmasın yoksa siz bu dünyadan giderken aldılarınızıda yanınızda mı götüreceksiniz? ne güldüm yaa bu arada yazdığınız kelimeyi hakaret olarak algılıyor ve sizden benden özürdilemenizi istiyorum PINAR HANIM bisikletime bişey olursa yenisini ALAMAM ama hiç bişeyimide hiç kimseden esirgemem BEN

• Beğen
Tepkiler: enes yaman
Geri