Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

Scudo
Bu hafta sonu 3 arkadaş oradaydık, güzel bir parkur bulduk birazı arazi birazı asfalt hoş bir parkur. google maps düzgün çalışmadığı için bakamadım kaç km ama fazla değil sanırım, büyük tur'dan küçüktür ama zevkli baya.
Aya yorgi'ye çıkmaktı aslında amacımız, baktık çok yorucu olacak aya yorgi'ye giderken sola dönen bir yol vardı oradan bi gidelim dedik ve gittik sonuna kadar, bir yerde yol ikiye ayrılıyor, bir tarafının sonu kapalı zaten diğer tarafdan geçip araziye giriliyor ondan sonra o arazi yolunu takip edip tekrar lunapark'ın oralara bir yerlere çıkıyor. Giderken orayı da yapmamızı tavsiye ederim.
Gerçi benim de pek bisiklet kondüsyonum yok, biraz yavaş kalabilirim size göre :)

Adalar turumuzu gerçekleştirmek ümidi ile inşallah...

ya kusura bakmayın da
hadi bi adalar yapsak ya diye tur olmaz
belli bir saat koyalım uyan gelsin uymayan bir sonrakine katılsın
bakın kaç sayfa olmuş
her seferinde giriyorum başlığa bir gelişme var mı diye
ama tık yok.

Aslında en büyük problem Pınar hanımın konuyu ben açtım ama ben gelmiyorum demesiyle başladı :D
E balık baştan kokar
:D :D :D
Sonrası da organize olunamadı kimisi ctesi kimi pazar, sıcaktı, kalabalıktı, yerim dar, acemiyim, gücüm yok yan yattı, çamura battı sonuç 3 kişi gitmiş gelmiş onlar sağ olsun :)
Halbuki ben izin bile almıştım bu gezi için.
Sonra sabah kalktım nere gidim şimdi dedim ve Çıktım açık alınla İzmit yollarına Kartepeye çıkım bari diye düşünürken o turunda pazar günü yapılacağını hatırladım.
En son karar Kerpede yüzüp gerisine bakarım oldu. Sonrası uzun ve heyecanlı bir hikaye :D

Evet bir zaman soyleseniz ve biz de takip etsek ve zamanimizi ayarlamaya calissak cok iyi olur. Tesekkurler simdiden.

Valla ben her zaman adalar turu yapmayı isterim Öncelikle gidilecek ada ve gün belirlemek lazım
Ortaya bıraktığın zaman herkez kendine uyan tarih ve gün söyleyecektir. o zamanda ortak bir karar vermek güç.
En güzeli 1 hafta önceden zamanı belirleyip ona göre hareket etmek.

arkadaşlar bu akşam bisikletle çıktım baktımki artık durabiliyorum:) kaldırama çarpmıyorum kolumu duvarlara sürtmüyorum sağ salim düşmeden eve gelebildim:)
o halde
tarihimizi berilleyelim ve adalar turumuzu yapalım ama pazar günü
ben yalnız gelmeyeceğim lise zamanlarından beri görüştüğüm sıkı bir dostum var ali diye onunla geleceğim.

Listeyi oluşrtumaya başlayalım.
Benim ve dostumun web tasarım kursu var onuda bir günlük gitmeyeceğiz artık :)
bu pazar değilde
öbür pazar olsa hepimiz duymuş ve önceden işlerimi ayalramış oluruz

ortaokulda sürmüştüm en son
bu aralar sürmeye başladım
toplasam 4 defamı ne sürebildim
ilk sürdüğümde kolumu duvara sürttüm kabuk bağladı neyseki geçti
2 kez düştüm
2.kez sürdüğümde
düşmedim kolumuda sürtmedim ama
kaldırımlara çarptığım için zincirimi kopardım:)
3 kez sürdüğümde bişey olmadı ama durmalarda güçlük çekiyordum
4.kez bugün yani
durabildim:)

@tolgaerdem

bendeki azmi farkettin sanırım :D

üye olduğumdan beri forumdan çıkmnadım birde yorum yaptıkça üye azimli üye kıdemli üye diye level atladım:)

@birolcakir

tam emin değilim ama adalarda arkadalardan beni toplamak zorunda kalmazsınız herhalde bu akşam yine süreceğim bisiklet süreyim ki size köstek olmayayım oralarda
listeyi oluşturalımmı napalım

@pınar kacakkiz

Önce tarihi kesinleştirelim
ve saati kesinleştirelim

@tolgaerdem

Hımmmm O zaman buradaki mesajların %80 ni napcazz

İnsan bazen geyik olsun bazen laf olsun diye bile mesaj atabilir
Önemli olan kişilik haklarına saygılı mesaj atmak
Her anlamlı mesaj da atılmaz hocam
:in:

Geri