Scudo Sports

Adalar gezisi yapsak mı?

@pınar kacakkiz

Bir keresinde Hadimkoy donusunde Arnavutkoyde son rampada birden bisikletim agirlasti
Arkama donup baktigimda tur arkadasim bisikletime yapismis :D
Rampayi onuda surukleyerek ciktik

Kissadan hissenin sonucunda merak etmeyin bittiginiz yerde ya durur hep beraber dinleniriz yada sizi de bisikletinizle beraber cekeriz :)

Scudo
@Orhan Kılıç

Bu tur bu hafta degil sanirim Orhan abi
bu sadece gun icin verilecek karardi
Bu hafta sonu Istanbul Avrupa yakasinda olacagim.

:eek: Aboooooo :eek:

Full doluya benim ajandam
netcez gari:rolleyes:

Sizler bi tarih veriyin bakem ben bi caresine barim gari ;)

@Orhan Kılıç

arkadaş isterseniz ben de sizinle gelmek isterim, planınız nedir ama tam olarak bilmiyorum (km, gün saat vb.)?

@pınar kacakkiz

Ooooo Bunun sonbahari kisi var daha

ole yaz kos yuz bisiklet sur incel zayifla kisin sismanla yag tulumu ol
bana gore diil
bi camurluga bakar kisin bisiklet surmek

ustelik karda bisiklet surmenin keyfini anlatamam :)

@Gökay ÜNGÜDER

Cuma sabahı 6 gibi çıkıp E5 ten Çatalcaya sapıp Gökçeali, Subaşı, Akalan, Saray yolunu takip ederek Saraydan Kıyıköye yönelip Güngörmezde arkadaşımın evinde konaklayacağım. Mesafe 140 km. Cumartesi Göngörmez, Kastro, Kıyıköy, Sergen, Demirciköy, İğneada yapacağım. Mesafe 100 km. Pazar günü için otobüs bulabilirsem günü denizde değerlendirip otobüsle döneceğim. Bulamazsam Saray üzerinden geldiğim yolu geçerek 220 km katedip eve gelirim. Bir başka alternatif Çerkezköy üzerinden Silivri, İstanbul yapmak o halde yol 240 km olur. Çok erken kalkıp yola çıkabilirsemde Lüleburgaz, Tekirdağ, İstanbul deneyebilirimki o zaman yol 310 km olur. Yalnız bunu denemek için 5 te yola çıkmak lazım. Sizin için uygunsa beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
@pınar kacakkiz

Teşekkür ederim. Açtığınız konuyu işgal ettiğimiz için özür dilerim.

@pınar kacakkiz

İyi valla ağızımıza bir parmak bal çal sonra yok ben katılamam.:D Neyse ;

Madem herkesin ada turu yapası varmış Pınar'ında vesilesi ile :) 25 Temmuz 2010 Pazar günü yapsak mı acaba?. Fazla ileri tarihlere atmayalım mazallah bu gidişle kar falanda yağabilir.:D

KATILIMCI LİSTESİ :

1. Pınar Kacakkiz
2. Orhan Algan
3. Meral Köprülü
4. Birol Çakır
5. Mehmet Özata
6. Tolga Erdem & Arkadaşları
7. Serap Erdoğan
8. Enes Yaman
9. Metin Bayer
10. Sinan Kefeli (Mesaj alınmış anlaşılan:D )
11. Orhan Atak

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
Geri