Scudo Sports

Acısız kıllardan ve tüylerden nasıl arınıyorsunuz?

Scudo
"burakcan" sakaryada olan kanocu olayına benzer durum :) aman dikkat.halk kafasına koymuş birşey.yok şöyle yapan şöyle olur,böyle yapan öle olur.bıraksınlar artık onları.bilinçsizler yüzünden şehir için tayt zor giyiyorum.

@Mehmet Akif MALKOÇ

Demişsiniz ki;
"....futbolcular,koşucular gibi ayaklarını çok kullanan sporcuların bacak kıllarının dökülmesinin nedeni kasların çok gelişmiş olmasıdır..Bodyciler filan ise kıllarını alırlar..."
İyi de bodycilerin futbolcu ve koşuculara göre daha fazla kası var.O zamanda onların kıllarının dökülmesi gerekmez mi?Sanırım o duyum yanlış =)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Tayt giyerken bacağımın kılsız olmasından hiç utanmam ama normal şort giyerken utanıyorum cidden, kız gibi duruyor :)

Arkadaşlar hiç düşüneniniz var mıdır bilmem?

Kökten çözüm diyorsunuz. Acaba bunlar yerine, ütülesek nasıl olur... Zarar vermeyecek şekilde uzun uzun yapılabilir...
Ne dersiniz? :)

Abi çok düşünmeyin, hiç uğraşmayın.

Gidin Migrostan felan alın veet tüy dökücü sprey veya krem. Kullanın gitsin kıl mıl. Zaten 3 ay sonra çıkmaya başlar. Yalnız bacaklarınız kadın bacağı gibi duruyor bembeyaz bilginize :)

Geçen yıl bizzat kullandım :) bu yıl da artık yine sıcaklar başladı zaten 15 güne kadar tekrar kullanacam. Kas gelişimi için de iyi oluyor.

Phillips Bodygroom 2020 veya 2021 modeli ile alabilirsiniz. Islak da kullanılıyor, kendim kullanıyorum, iyi bir ürün ama kıl yoğunluğu performansı farkettirebilir

Mücahit abimizden başarılı bir konu hortlatma.Kendisini canı gönülden tebrik ediyor bu başarısının devam etmemesini ALLAHTAN niyaz ediyoruz :)

@M.Burak KARADAĞ
Gerçekten merak etmiş olabilir mi?

@Mücahit Kıvrak

tavuk gibi ütmek ha :)) İyi de, o yanık kokusu burnunuzdan bir ay gitmez herhalde :D

aradan bunca zaman geçmiş hala hamamotu mu? :)

Yusuf abi yeni konu açsın yada oturun başlıkları okusun tek tek.2008 konusunu da hortlatmaya gerek yok.

Arkadaşlar peki bu makat tarafındakileri nasıl alıcaz malum bisiklette ordakilerde biraz çekme yapıyor ve acıya sebep oluyor ?

@M.Burak KARADAĞ

öyle değil Burak, bak hala konuyu okuyup aklına farklı sorular gelenler oluyor. Bu herkesin farklı şekilde sorun yaşayabileceği ve 10 yıl sonra bile değişik çözümlerin olabileceği bir konu. Örneğin ben Body Groom u yeni aldım ve kıl problemim daha da azaldı. Dolayısıyla farklı çözümlerin de zamanla dahil edilebileceği bir konu bu açıdan güncellenebilir.
Saygılar

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Şafak Başlar

arkadaşlar tavuk mavuk.. Diğer yöntemleri yan etkileri olabiliyor dediğiniz gibi.. Koyun gibi kıllı olmak istemeyiz hiç birimiz. Ve çoğu yöntem kişiye göre farklı sonuçlar verebiliyor.. Ütüledikten sonra da öyle kalmayız heralde.. Bi duş da alıverelim zahmet olmazsa... En hesaplı yöntem diye düşünüyorum....

@Mehmet_Gürsoylu

gerçekten bu da oldukça sorun yapıyor...

Bana kalırsa, estetik ve sağlık açısından olumsuz bi durum yaratmadığı sürece en iyi yöntem ütülemek...

Kökleri yok etmediği için belki çıkar ama sonuçta yanan bi kesim var.. Daha farklı bi sonuç olacağını düşünüyorum. :)

Ya tamam yakın gitsin de arkadaşım arka taraftaki malum bölgeyi nasıl yakıcaksın :D:D Orası için başka bir çözümü olan varmı fazla tüylü biri olmamama rağmen oradakiler fena acıtıyor sürekli çekiliyor çünkü sele tarafından :S

Hamam otu bunun için çözüm olabilir. Şu an ne kadar yapmasam da en az senin kadar bende düşünüyorum onu...

Geri