Scudo Sports

Acillll !!!!!!!!!!!!!!!!!!! yardım pls ........

mettefix

Üye
Tepki
0
arkadaslar cumartesi bisiklet bakmaya gitcez pek profesyonel bisiy istelmiorm mahallede eşle dostla sürülkcek bisiy olsun güzel olsun max 200tl e bisiy varmıdır şimdiden teşekkürler

Not== 14 yaş a uygun olursa ii olur sevgiler ....

Ayrıca ucuz olduğu için bisan'a bakmayı düsünüyorum bisan için ne önerirsiniz ?????????

Scudo
200 lıraya tavsiye edilecek bir şey var mı bilmiyorum zannetmıyorum bıraz daha butçe nı zorlayabilirsen dicem.... (saçma olur) bence sen normal bisikletçiden kadrosu sağlam birşey bul onu kullan kolay gelsin iyi geceler.....

• Beğen
Tepkiler: mettefix
200 tl ye pek bisiklet bulamazsın ama sana bir tavsiyem olabilir eğerki biraz daha para biriktirirsen güzel bir bisiklet alabilirsin.
200 tl aldığın bisikletten pek bir hayır bekleyemezsin kısaca uzun yıllar kullanamazsın ve bir tavsiye daha bisan alma çift yaylı olmamasına dikkat et tek yaylı bisikletler performans ve rahatlık bakımından daha güzel olur...

• Beğen
yayı, amortisörlü olmasın, mümkün olduğunca düz ve temiz bir kadrosu olsun...
arkadaşlarına hava atamazsın ama bisikletten anlayanların saygısını kazanırsın... Çünkü ucuz bisikletleri havalı gösteren bir çok aksesuar aslında oyuncak arabaların üzerindeki resimler gibi sadece görsel...

kesinlikle 2. ellere de internetten bak... aileleri ikna etmek zordur genelde ama bir ustaya gösterip alabilirsiniz...

• Beğen
çok tesekkürrlr cevaplarınız için ama simdi bisikleti babamla almaya gitcez 2.ele kesinlikle karsı ben sadece ön amörtisorlü alıcam bisikleti bunun için ankara da bildiğiniz bisikletçi vrmı acaba ??

200 milyona bisiklet alacaksan bisikletciden alma zira bisikletçi sattıktan sonra seni tanımaz . Carrefour yada migrosdan al ki başına bi problemi çıkarsa geri bile alırlar.

• Beğen
Sana SÖliyim Bak Git Normal bİSİKLETCİYE Umıt Al 250 tl en ucuzu o dur ondan ucuzunu bulamassın solıyım butcenı genısletebılırsın gıt sercano alu fln al tavsıyem onlardır oke

• Beğen
@Ufuk Sarıcık

sercano değil salcano
solıyım değil söyleyim
fln değil filan
türkçeyi doğru kullanalım lütfen

Bence de ikinci el bakmalısın bu konuda çok bir bilgim yok ama ben de ikici el "Tank" gibi (ağır ama sağlam) bir bisan aldım ufak tefek işlerden sonra çok güzel oldu. Bana da sorarsan sabit kadrolu bisikleti tercih et. ;)

Geri