Scudo Sports

Acil Yarın alıcam Carraro 224 Yada başka Öneriler bütçe 750

spake1

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Kron
Başlıkta belirttigim gibi şehir bisikleti almayı düşünüyorum en fazla 750 lira verebilirim bu bisiklet hakkkında görüşleriniz yada başka önerileriniz var mı ? aciLL:mlk:

Scudo
kron xc 250 veya üst modellerinden alabilirsin gerçektende kaliteli bisikletler

canlı olarak bisikleti görmeni isterim bende gördüm ve sonunda uzun uğraşların neticesinde salcano city sport 30 parlak kırmızısını tavsiye ederim bence bunuda gör

750+50 TL daha ekle 27 vites acera sistem hidrolik disk bir Kron XC 750 al derim.Bir tek maşası pek iyi değil o kadar.Lastiklerini 1.50 yapıp kullanabilirsin, şehir bisikleti şehirde kullanılır İstanbul'da değil. :rolleyes:

kardeş zaten bütçeyi zorlayıp yaptım 50 tl daha veremem cıkmaz yani :)

carraro bakmanı tavsiye edebilirim fiyat/performans yüksektir

(link)

güzel bisiklet iş yapar.mekanik disk alma

carraro iyidir... herşey bütçe meselesi.... en iyisi en pahallısı .... aslında en iyisi senin olanı.... :)

ben güzele güzel demem.. güzel benim olmayınca..

Bianchi'yi yeni keşfettim... 28'aliminyum jant ve aliminyum kilitli maşa'yı görünce resmen çarpılmışa döndüm. İyi bir alternatif bence. Hata ben bile düşünüyorum Sedona Borla siparişini iptal edip bunu almayı...

Benimde tek korkum o... Bütçe el verirse bencede onu hidroliğe çevirmek en mantiklisi.

Arkadasım kesınlıkle carraro crs 620 ye bak bende ondan alıcam adam 800 lıra yapıyor bırazda zorlasan kesın yapar ve hıdrolık dısk mekanık dıak kesınlıkle alma 24 vıtes bırde acera vites sıstemı çok ıyı bu paraya bence dusun hatta al

rahat yolda akıcılıgı güzel atakları iyi yapıyo daha 1 kere sürdüm şimdilik bunlar

8 saat içinde bisiklet mi aldınız? :D Keşke şehir bisikletinden vazgeçmeseydiniz. Borla da güzeldir ama hayırlı olsun :)

Geri