Scudo Sports

acil yardım sabrım kalmadı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

semihcelikoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
269
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 300ytl ye bitireceğimi düşündüğüm işi yorumları okudukça bütçemi fazlası ile zorlayarak ameoba hussar,salcano ng 350,whistle 613 alacak kadar artırdım en son olarak kron xc 1000 var sanırım sizce hangisini almalıyım(kendi kanaatim hussar ı çok beğendim)

Scudo
aynı konu kaçıncı defa açılıyor? 187? neden peşpeşe konu açıyorsun kardeşim? güzel güzel cevaplar verilmişti sana.

kusura bakmayın ama bilgisayar ile ve forumu kullanmak ile ilgili sorunlarım var karıştırdıkça öğreniyorum.ayrıca pek fazla cevap gelmedi.187? ile ne demek istediğinizi anlamadım açıklar mısınız?

3 kere aynı konuyu açtınız, daha kaç kere açacağınızı bilirsek kendimizi ona göre hazırlarız.

bu son emin olun öğrendim sanırım:) tekrar kusura bakmayın ne olay oldu ya özür dilerim umarım yardım gelirde yediğim azara değer

Forumun grupları yetmemiş olacak, benim özelime de mesajı geldi arkadaşımızın :)
Ama ziyanı yok benim için, zaten herkese yardım etmek için buradayım.
Yine de forumun kurallarına uymak gerekir, burasının da internette (sunucu pc'nin hard diskinde) kapladığı bir alan var.

• Beğen
Tepkiler: semihcelikoglu
tamamdır forum grupları olayını da çözdüm sorun yok athletic size ayrıca teşekkür borçluyum

arkadaşlar bugün hussar ı aldım çok memnunum işe onunla geldim yaklaşık 17 km çok eğlenceliydi yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri