Scudo Sports

Acil Yardım Lütfen(Alivioda Kırık)

Aktarıcın kırık değil arkadaşım,kadro kulağın kırılmış.Evet fiyatları çok yüksek çok saçma ufacık parça için

Scudo
@tayfur

Vallaha bilmiyorum Tayfur. Türkiye Şampiyonası`nda kırmıştım. Eve gelene kadar idarelik takmıştım bir arkadaştan temin edip. Yenisini alınca boşa çıktı, bende Eren ( marksman ) arkadaşımıza gönderdim ücretsiz ;) Boş boş duracağına bir işe yarasın diye. İnşallah uymuştur :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: tayfur
Uydu Haşim abi çok teşekkür ederim de bir de arka aktarıcım da kırılmuş.Sen yollamasaydın toplam bi 100 lira daha vermiş olcaktım sıfır bisiklete.Tekrar tekrar teşekkürler.Bu arada alivio 34 $ mı?

@marksman

Arkadaşlar kulak yaptıracaksanız mutlaka kadrodan yumuşak bir malzemeden olsun...

Akıllılık edip sağlam olsun diye çelik vs den yaptırırsanız, bu tarz bir kırılma durumunda kulak kırılmaz karonuzun yada vitesinizin bağlantı kısmına hasar verebilir... Hatta kırılan vites tekerin içine girip daha kötü bile yapabilir...

@marksman

Uyduğuna sevindim :) Sakla samanı gelir zamanı demişler :D

30-35 YTL arası bir şey Alivio arka aktarıcı ;)

bence sağlam malzemeden olsun. kadro kulağı benim bisiklette arka viteseten pahalı:D kırılan ezilen arka ertırcı olsun hemen bulunabiliyoda.

Geri