Scudo Sports

Acil Tayt Aranıyor..!

Kamil Yıldız

Daimi Üye
Tepki
453
Merhabalar, cuma gününe kadar bir adet pedli tayta ihtiyacım var; marka - renk çok önemli olmamakla beraber, siyah vb. koyu renk, ve tonlar tercihimdir.

L beden giyiyorum, kısa veya uzun olabilir; mümkünse sıfır, ya da az kullanılmış, temiz olmalı...

Elinde bu özelliklkerde uygun fiyatlı ürün olanlar, iletişime geçsin..!

cep: 544 860 3856
msn: kamil_yildiz2001@yahoo.com

Scudo
@Gökay ATACA

Nike' ın pedli bisiklet taytı ürettiğini bilmiyordum! Burda bulabileceğimi sanmıyorum ama öneriniz için teşekkürler, yine de bir bakacağım..!

Sports International-Mavişehir Şube
Adres: Sports International 2040 Sokak No:3 Karşıyaka-İzmir
Tel: 232 324 49 84

burada bilgileri var istersen görüş kargo vs yapıyorlar bildiğim kadarıyla ürün gerçekten çok çok kaliteli G.Saraylı dostum :)
benim kot bedeni 32 , L aldım tam oldu.

bu da fotosu

http://image.loebeshop.dk/1000/x/scale/p/Billeder/Nike%202009/212406-010_Nike_Herre_Spinn.jpg

ustam bende var tayt. sıfır hiç kullanılmamış.mor outletten 3 adet almıştım.hiç kullanma fırsatım olmadı. 3 adet fazla bana.ptt kargo benden 20 tlye gönderebilirim .piyada bu kadar uyguna bulamazsın.

@uğur yılmaz

Teşekkür ederim, bahsettiğiniz mağazadan şu an birkaç ürün sipariş ettim; ondan biraz daha kaliteli bir ürün düşünüyorum! Pedinin ince olduğunu duymuştum..!

Arkadaşlar ilan yeniden güncel; yalnız şu an istediğim bir adet uzun, pedsiz tayt. Yani kısa, pedli taytın üzerine giymek için! Biraz kışa dönük olursa daha iyi olur.

Sıfır olabilir, az kullanılmış ve herhangi bir deformasyonu olmamalı! Teşekkürler..!

İlan günceldir! Temiz ve az kullanılmış veya sıfır; L beden, uzun, pedsiz tayt aranmaktadır..!

Emek sarfetmek lazım Kamil'ciğim öyle kolay mı alış veriş yapmak:)))

Nike marka taytın ped kısmı nasıl acaba kullanan arkadaş buraya yazabilir mi?

Teşekkürler Murat abi, evet alışveriş yapmak gerçekten kolay değil!

Bu arada ilan günceldir arkadaşlar!

Kısa, pedli tayt üzerine giymek için; bir adet uzun, pedsiz tayt arayışı devam etmektedir..!

Elimde Gore Bike Wear Vista Windstopper Tight(large) var.Pedsiz ve rüzgar gecirmezdir.Kendim için yurt dışından getirtmiştim ama küçük geldiği için geri yolluycam.Fiyat 180 TL.Pazartesi günü kargoya vericem.Düşünürseniz en geç pazar günü haber verin.

@sercanczo

Teşekkür ederim ama maalesef o kadar bütçem yok. Biraz daha uygun fiyatlı bir ürün arıyorum; 50-60 TL civarı gibi..!

İlan günceldir! 50 TL' ye kadar; sıfır veya az kullanılmış, L beden, uzun, pedsiz tayt aranmaktadır..!

Geri