arkadaş ufak mıknatıs var bende onu kullanıyorum bildigin dolaplara not için kullanılan cinsden jant için de bantla tuttur normalinden dha iyi açılıyor
Teşekkür ediyorum desteğiniz için Orijinal parçanın aynısında arayacağım bir süre. Bulamazsam normal mıknatısı jant teline sabitleme yoluna gideceğim artık
Sigma bu konuda çok yardımcı bir firma.. daha önce nabız saati kayışını bana ucretsiz gondermisti; benzer gönderimler başka üyelerde de olmustu.. KM sayacı tuşu, nabız saati kasası, saat kayısı vb. gibi parcaları ucretsiz gondermisti.. tabi gelmesi 3 hafta yaklasık olarak.. isterseniz sitesinden bir mail atın sansınızı deneyin.. o parca gelene kadar da buzdolabına yapıstırılan magnetlerde kullanılan mıknatısı bantlayarak idare edebiliriniz.. ya da soylendigi gibi başka bir sayacın mıknatısı ile..
.
Fikir vermesi acısından bahsi gecen durum ile ilgili eski baslıgım; https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=75879
-------------
EKLEME
bir ara da bir arkadas, benzer bir sorunu TR distributörü olan firma ile yine ücretsiz parca temini seklinde 1-2 gun icinde cözdugunden bahsetmisti.. Sigma satan bir yere bunun bilinciyle giderseniz belki de yardımcı olurlar..
Önerileriniz için çok teşekkürler. Çok yoğun çalıştığım, hatta vardiyalı çalıştığım için zaman problemim var. O nedenle elden almak benim için daha avantajlı