H heng Forum Demirbaşı Kayıt 7 Aralık 2006 Mesaj 494 Tepki 288 Şehir ANKARA-Yenimahalle 2 Nisan 2010 #21 mesaj kutun dolu abi... slm mustafa abi...Geçen yarıştan sonra seni göremedim. manavgata gelirken bana deltaya ve sds ye vereceğin fren pabuçlarını getirebilir misin iade edeyim senin yerine... aeo
mesaj kutun dolu abi... slm mustafa abi...Geçen yarıştan sonra seni göremedim. manavgata gelirken bana deltaya ve sds ye vereceğin fren pabuçlarını getirebilir misin iade edeyim senin yerine... aeo
Ö Özgür Tunalı Forum Bağımlısı Kayıt 27 Ağustos 2006 Mesaj 1.190 Tepki 565 Şehir Bahçelievler, İstanbul Bisiklet Specialized 2 Nisan 2010 #22 İstanbulda perşembe pazarı denen karaköyün orada bir yer var.Birçok rulman ithalatçısı-üreticisi firma var orada.Orada bir araştırma yapın isterseniz.Aynı ebatta başka markalarda seramik rulmanlar önerebilirler belki onlarda temin edebilirler.
İstanbulda perşembe pazarı denen karaköyün orada bir yer var.Birçok rulman ithalatçısı-üreticisi firma var orada.Orada bir araştırma yapın isterseniz.Aynı ebatta başka markalarda seramik rulmanlar önerebilirler belki onlarda temin edebilirler.