mehmettoprak
Üye
- Tepki
- 18
merhabalar arkadaslar. selamlar sevgiler herkese..
11 yıl aradan sonra tekrar bisikletci olacagım .
psikologumun önerisiydi ki benimde hep erteledigim bi hayalim aynı zamanda sehirlerarası tur.
12 yıl önce yaz en az 10 defa ist kumburgaz arası bisiklet ile gidip gelmiştik yazlıka arkadasımla.
şimdi gelelim tercih ve bütce meselesine, 28" kilitlenir ön amortisörlü istiyorum aslında bütcem taksitli alırsam var ama suınırlamak zorundayım..
cünkü 3 ay önce sirketimi kapattım dibe vurdum ve kendimi yenilemek terapi adına bu işegirerken tekrardan toparlamaya calıstıgım maddi durumu sarsmak istemiyorum
şimdiye dek belirlediğim secenekler
salcano citysport 24vs 700tl civarı ..
carraro 804 elite 770 tl (link)
sedona 301 700 tl civarı (link)
ghost cross 1050 tl (link) ( bütcem zorlanır)
giant roam 2 950 tl (link) buda bütce zorlar ama olmaz değil..
şimdi arada bi yola cıkacagım beni yolda bırakmayacak genelde sehir ici turlar yapacagım bisiklet için yukarıdakiler içinden hangisini neden önerirsiniz.
yeni alternatifleri pek duymak istemesemde siz yazın
malum kafa karısıklıgı zaten had safhada artsın istemem zorlanıyor beyin 
Yardımlarınız için müteşekkirim .
11 yıl aradan sonra tekrar bisikletci olacagım .
psikologumun önerisiydi ki benimde hep erteledigim bi hayalim aynı zamanda sehirlerarası tur.
12 yıl önce yaz en az 10 defa ist kumburgaz arası bisiklet ile gidip gelmiştik yazlıka arkadasımla.
şimdi gelelim tercih ve bütce meselesine, 28" kilitlenir ön amortisörlü istiyorum aslında bütcem taksitli alırsam var ama suınırlamak zorundayım..
cünkü 3 ay önce sirketimi kapattım dibe vurdum ve kendimi yenilemek terapi adına bu işegirerken tekrardan toparlamaya calıstıgım maddi durumu sarsmak istemiyorum
şimdiye dek belirlediğim secenekler
salcano citysport 24vs 700tl civarı ..
carraro 804 elite 770 tl (link)
sedona 301 700 tl civarı (link)
ghost cross 1050 tl (link) ( bütcem zorlanır)
giant roam 2 950 tl (link) buda bütce zorlar ama olmaz değil..
şimdi arada bi yola cıkacagım beni yolda bırakmayacak genelde sehir ici turlar yapacagım bisiklet için yukarıdakiler içinden hangisini neden önerirsiniz.
yeni alternatifleri pek duymak istemesemde siz yazın
Yardımlarınız için müteşekkirim .