Scudo Sports

==ACİL SATILIK Cannondale Prophet ÇOK UYGUN==

Kadro tek olarakta satılıktır eğer kadro satılırsa diğer parçalar için fiyat belrlicem ama önce kadro

Kadroyla birlikte ön ve arka amortisörler gidon(scud titanyum) gidon boynu(pro 90mm) sele(look) sele borusu(scud titanyum) furş zaten bu bisiklete özel cannondaleın kendi furşu elciklerde hediyem olsun

TOPLAM:1400 TL dir

Scudo
Kadro ve yanındaki zımbırtılar 1200 tl olmuştur ayrıca bisikleti alana ön ve arka ZEFAL çamurluk hediye

Hocam böyle mesajlaşarak olmuyor, bana cep telefonunuzu gönderirseniz ararım. Mesaj atarsanız süper olur: 542 4920656

Vallahi süper fiyat.. Hem komple bisiklet olarak hem de kadro ve parçalar olarak harika fiyat bence..

Hocam güzel fiyatlar gerçekten güzel bayada zarara giriyorum emin olun elime geçen bir fırsat var o olmasa bu fiyatların yanına bile yaklaşmam ama işi zorlaştırmamak ve tam olarak 2000 tl ihtiyacım olmasından dolayı bu fiyata veriyorum ama nedense hala pek teklif veren yok ilginçtir ilanda bişeymi var ilanmı gözükmüo anlamadım :D

Yawrum oldu hemen yolluom ama sende voltage fr yi yolla oldumu :D (hatta 500 de verme al helal olsun yavri)

İlan günceldir

Bi hatırlatma
Tüm bisiklet 2000 tl zefal çamurluklar hediye

Kadro 1200 tl Ön aktarıcı,furş,sele ve borusu,ön ve arka amortisör dahildir

güle güle kullanın çok güzel bir bisiklet aldınız kazasız belasız

Ewet tugkela arkadaşımız tarafından bisiklet alınmıştır konu kapatilabilir

Geri