Scudo Sports

acil satılık bmx!!!!!!

trial_tuna

Daimi Üye
Tepki
155
http://img25.imageshack.us/img25/6639/adszwg4.png

Arkadaşlar resimdeki bmx satılıktır istediğim fiyat 250 Tl dır pazarlık payı vardır ilgilenen olursa ulaşsın saygılar bisiklet 12 kg olması lazım yada 13

Scudo
arkadaşalr bisiklet 10 kg tam ağırlığı ve gidonu değişti ameoba scud takıldı arka jant değişti ön göbek mili ve göbek değişti yani resim eski bi resim yenisini son halini çekip koyacağım sorna arka lastik değişti saygılar bunları ysamamıştım k.bakmayın

Hayırlı Satışlar Kardeşim İnşallah Çabuk Satarsın

sağolasın kardeşim inş. en kısa zamanda satılır dediğin gibi:)

Yeni resimleri ne zaman göre bilicez acaba ... sanırım bu kadro eski salcanonun kadrosu ve hafif ayrıca sağlam. (artık üretilmiyor)!

Arkadaşlar gerçekten çok süper bir bisiklet kaçırmayın.

arlkadaşlar resımelrı yarın ceker koyarım ilan güncel evet çok sağlam bisiklet ben antrenman bisikleti olarak kullanıoyorum çok hafif yani

BisikLet gerçekten çok hafif bunny hop çekerken kanatLanıyosun resmen :D

Arkadaşlar Türkçemizi biraz daha düzgün kullansak olmazmı? Lütfen biraz daha dikkatli olalım.Dilimize sahip çıkalım.

SAYGILARIMLA...

@emreşen

kardeşim resimde gördügün gibi mavi renkde hafif bir bmxtir.Bi yerinde arızası veya arıza teşkil edecek durumu yoktur.Tuna sanırım para ihtiyacı oldugu için satıyor ilgileniyorsanız özelden bir mesaj atmanız yeterli ayrıntılı fotograflarıda bu sayede görmüş olursunuz..iyi günler

Arkadaş 50 kere Kayseri demiş.! Hayırlı satışlar abi.

Geri