Scudo Sports

Acil satılık 2008 Model GT SLAMMER [ Büyük İndirim FİYAT 375 ]

Enes Gül

Daimi Üye
Tepki
116
Ay sonuna paraya ihtiyacım olduğu için bisikletimi satıyorum kardeşimin bisikletinide sattık oda yok parasına gitti 300 liraya.dediğim gibi fiyat 375 lira.istanbul içi alıcılara satılıktır eğer alıcı idealtepe tren istasyonuna gelip bisikleti alırsa fiyat 350 liradır.acil paraya ihtiyacım var bu fiyat çok fazla gitmeyecek.isteyenlere bisiklet teslim edildiğinde pegler ön fren bacakları ve fren koluda verilecektir (Prorush Fren kolları Tektro Fren Bacakları)

(link)
(link)
(link)
(link)

Bu fiyat ay sonuna kadar !

Elcikler daha yenidir MACNEİL Elciklerdir çifti 35 lira.

Scudo
@Enes Gül
bazıları ıcın agırlık cokönem tasırmeselabnmbmxde agır 14 kılo ıstedıgım bıcok hareketı yapamıyorum??az güç cok hareket demektır hafıf bmx kardesım hayırlı satıslar

kardsım bu ıslerde yenısın bence artık susmayı ogrenmelısın ok...
eger bmxın agır gelıyorsa hareket yapamıyorsan gıt degıstır baskaların satısınında gerılemesını saglama fıkırlerını bırazda kendıne sakla ok...
arkadaslar fıtay bence cok ıyıdır bu fıyatta cok guzel bı bmx ve baslıyanlar ıcın super bı bmxdir...(Y)

Bu bmx e göre fiyat gerçekten çok iyi ..Neodim sana katılıyorum arkadaşımız açısından... bu fiyata gt bulupta kilosunu tartmak bence çok yanlış olur herhalde.. HAYIRLI SATIŞLAR :)

teşekkür ederim görkem :)
Sanada emyjhan.
Evet bu fiyata gt slammer bulmak çok zor ihtiyacım olmasa satmazdım zaten.ay sonuna kadar alan aldı alamayan yandı

Arkadaşım neden herkesin ilanına karışıyosun? Bırak alıcı karar versin ona

Geri