Scudo Sports

Acil Maşa Arıyorum.. Hafif, havalı, orta seviye modeller

Serkan Yalnız

Daimi Üye
Tepki
385
İsim
Serkan Yalnız
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar merhaba, maşa problemimi çözdüm derken satan arkadaştan kaynaklı problemler nedeniyle yine maşasız kalmış durumdayım ve acil olarak arıyorum. En geç aralık ayı sonuna kadar lazımdır.

Detaylara gelirsek, eski ya da yeni model Axon maşalarla ilgileniyorum öncelikle. Hafiflik performans ve fiyat açısından bana en uygunu budur. 100mm çalışma mesafeli ve 19cm den kısa borulu olmaması önemli benim için.

Onun dışında fiyat uygun olursa epicon da düşünebilirim. Belli bir miktarda daha iyi seviyede teklifler de olabilir ama maşa bütçem 500TL ye çok yaklaşmıyor diyebilirim. Yine de uygun olacağını düşündüğünüz teklifler varsa iletişim kurmaktan lütfen çekinmeyin.

Tekliflerinizi bekliyorum, okuduğunuz için teşekkürler..

Scudo
Bende bir maşa var çok havalı diyip soğuk bir espiri yapsam kızarsın demi, :D

aman eski axonlara dikkat edelim hafiflik derken eski axonlar 2kg ve üstü diye biliyorum ..yeni modelleri ise 1.500-1.600 arası ve 2. elleri 350 tl civarı ...

@Taner Rona

Eski derken 2008 model civarını kastediyordum siyah bacaklı olanlar. Daha eskilerinden forumda satan arkadaşlar var sanırım ama onlar 2kg civarı evet haklısınız.

Ben hafif havalı modelleri düşünüyorum 2008 ve sonrası, epicon da olabilir uygun fiyatlı, beyaz olması tercihimdir..

@aslankangal

Mesajınızı yanıtlayamıyorum sanırım privacy ayarlarınızda sorun var. Şu an için sizin maşayı düşünmüyorum, kilit olsa daha iyi olurdu benim için.. Yine de teşekürler teklifiniz için.

@ali can çalış

Malesef kadrom uyumlu değil..

elımde sıd world cup 2007 model renk gıri var ilgilenir sen 500 tl

@Serkan Yalnız

Axon'un eski modellerinde 2 çeşidi vardır d-rl ve s-rl.D-rl modelleri 2200 civarı s-rl modeli 1700-1800 gr ağırlığındadır.Bende s-rl kullanıcısıyım normal axon lockout'u değil bendekinin lockout'u o lockoutla 1650 gr geliyor.Modifiyeyle lockout'u çıkarıp 1500 gr ve altına inenleri duydum.

Fox f100 32rl modelı maşa var 3 gunluktur.sıfırı 700$ civarı İstediğim fiyat 750 tl..

Bulunmuştur konu kapatılabilir. Herkese çok teşekkürler..

Geri