Scudo Sports

Acİl Kadro Araniyor!

Tepki
10
Merhaba,
yeni bir kadro almayı düşünüyorum. şu an ki kadrom 14" fakat maşam 100lük olduğu için açıları çok kötü duruyor. 100lük maşayla daha düzgün duracak bir kadro arıyorum 15" ya da 16" de olabilir.
ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Elimde 15.5'' kron 2000 kadro var. Satmayı düşünüyorum aslında. Konuyu görünce yazayım dedim. Fotografda ekliyorum. Düşünürsen konuşabiliriz. EBİT dekilere KTÜBİS den selamlarımı iletirseniz sevinirim ;) Kadronun çok tatlı bir kırmızısı var. Resmin tarihine bakıp aldanma aynen tertemiz duruyor.

(link)

@cedfaruk

ilgin için teşekkürler. msn adresini aldım, oradan görüşelim bu konuyu.

Kadro bulduğunuz takdirde elinizdeki 14"lik kadroyu satmayı düşünür müsünüz? Evet ise resmini koyabilir misiniz?

@uğur yılmaz

elimdeki kadroyu satmayı düşünüyorum yeni kadro aldıktan sonra. en yakın zamanda fotoğrafını eklerim.

slm.elimde 17 inç gıant xtc team 2008 model kadro var.çok iyi durumda.ilgilenirseniz tel:0532 640 75 95

@brks
kusura bakmayın arkadaşın hesabı açık kalmış. 17" benim için çok büyük. ilginiz için teşekkürler.

@benıaçıklayan3harfmt

Daha küçük bir kadro arıyorum. Bulamazsam da alacağım 16" kadro belli.
Teşekkürler.

anladım ama benim boyum 1.57 ama benim için çok iyi birde kısa bir boğaz alırsanız tam sizin için

Mrb oncelikle Bnm Kron XC 4000 Kadrom Var. Resimler:

(link)

(link)

15.5 İnc dir.

Fiyat 250 TL dir.

TeL:0545 397 02 55

MsN:sebahattinakkaya55@hotmail.com

Merhaba Elif bende Sedona 781 16 inç kadro var.

Şu sıralar kadro için biriyle görüşüyorum. Durum kesinleşince olumlu ya da olumsuz dönüş yaparım.
Teşekkürler.

Geri