Scudo Sports

Acil carbon kadro ariyorum..

mertsimsek76

Aktif Üye
Tepki
104
İsim
Mert Şimşek
Bisiklet
Mosso
Merlinden kadro alacagim diye bisikleti satan ben merlinde kadro tukenince 2 haftadir bisikletsiz kalmis durumdayim.. :( ariyorum tariyorum dogru durust bir kadro bulamiyorum.. 54 beden karbon kadro araniyor.. bir de sagolsun arkadaslar gunun her saatinde bisikletlerinin resimlerini paylasmaya baslayinca icim ciz etti :)).. havalar da isinmaya basladi.. kadro arayisi hareketlendi.. diger komponentler hemen hemen tamam gibi..

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
1250 ila 1500 TL.. ikinci el de olabilir..

Hocam bütçeyi arttırırsan dedacciai karbon kadrolar güzel

ebay den güvenilir satıcılardan bulunur 54

500 dolara ancak tayvan karbon bulabilirsin
Sahibindende salcano xrs 010 vardi 52 kadro 1500 tl

sezon açılışına kadar beklenip bütçe arttırma durumu varmı maalesef dediğiniz fiyata carbon biraz zor heleki 0 alıyım derseniz genelde üst seviye bisikletlerin tek kadro satışı oluyor

@Serkan Mıstınoğlu
Tayvan kadronun da guvenilirini aramak bulmak lazim bilmek lazim.. planet x guvenilirdir herhalde.. ne dersiniz? Agirliklari da iyi gorunuyor.. Salcano istemiyorum..

planet x çok güzel bir ingiliz markasıdır. benim ingiliz dostum kullanıyor. 5.9 kilo sram redli :)

@Yavuz S.
Benim de aklima yatti.. bir kadrolari var.. nakliyesi dahil 1450 TL gibi birseye geliyor.. bunlar sanirim çinliler gibi 125 usd den gostermez herhalde vergi odemeyelim diye:) vergi de odersek 1700 TL ye geliyor.. burda 1700 TL ye oyle bir kadro yok.. uzun zamandir bakiyorum.. gormedim.. kullanilmis temiz bulsam ona da raziyim ama.. gormedim..

Ayırdığınız bütçe karbon kadroya göre az, ve bu sebeple sınırlı seçenekler arasında bir tercih yapacağınızdan pişman olma olasılığınız var..
Diğer konu; sezon açıldığında daha fazla çeşit bulma imkanınız olacak fakat fiyatlar yükselecek. Türkiye için geçerli bu.

Benim önerim bütçenizi 700 800 dolara çekip ebay kadro kovalamanız. Yani beni olsam öyle yapardım :)
Zaten ebay satıcıları gümrük ödemeyeceğiniz şekilde yollarlar.

Örnek amaçlı, birkaç link: (Türkiye'ye nakliye yapmıyorlar bunlar)
(link)
(link)
(link)
(link)

Sahibinden.comda Merlin kadro satan bir arkadaş vardı galiba

@BilalBeki
Evet.. o arkadasla konustuk.. fiyati o kadro icin yuksek bence.. 1450 tl istiyor.. ben ayni kadroyu tam 1000 tl ye alirken tukendi dedi bir anda..

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
@Serkan Mıstınoğlu
Verdiginiz linkler cok guzel aslinda tesekkurler.. ama gondermiyorlar. Mayis ayinda Belcika Brugge ve Amsterdam gidecegim oralarda bulup alip gelebilir miyim acaba.. vergisiz filan temiz bisey.. Belcikada Geotech var galiba.. onlarin kadrolari da hafif ve guzel ama Delta bisiklet satiyor 2300 den basliyor Istanbul'da..

Yurt dışına çıkacaksanız düşünmeye gerek bile yok bence :)

@Serkan Mıstınoğlu
Yaw iste cikicam ama en son Barcelona da orbea magazasini aradim buldum butun hersey asiri pahaliydi.. internet sitesi olan firmalardan her turlu urun bulabiliyoruz arastirip ucuzunu ama oraya gidince bulabilecek miyiz o da ayri bir konu.. bir ön arastirma yapicam tabi gitmeden.. o zamana kadar almamis olursam birsey hallederiz insallah bakalim :)..

Geri