Scudo Sports

Acil Alınık Aynakol, Arka-Ön Arttırıcı, Vites-Fren kolu, Sele...

Kamil Yıldız

Daimi Üye
Tepki
453
Çok acele başlıkta belirttiğim parçalara ihtiyacım var; sistemin 8'li veya 9'lu olacağına karar veremediğim için aynakol, arttırıcılar ve vites-fren kolu için çeşitli tekliflerinize açığım! Ayrıntıları aşağıda yazıyorum;

Aynakol; 8'li sistem için acera veya alivio tercihim, göbek ile beraber ve max. 25 YTL
9'lu sistem olursa 440-442-443 olabilir, o da göbek ile birlikte, max. 40 YTL

Vites Arttırıcılar (Ön-Arka); 8'li sistem için Alivio veya eski model lx veya xt olabilir! İkisi max. 25 YTL
9'lu sistem için arka deore 530 siyah, veya en fazla lx, ön farketmez! İkisi max. 40 YTL

Vites-Fren kolu; 8'li sistem için Siyah St-Ef 50 veya 60 olabilir, max 20 YTL!
9'lu sistem için Deore Sti veya dual de olur, Deore vites ve fren kolları ayrı da olabilir! Max 50 YTL!

Sele; 30 liraya kadar hafif ve rahat bir sele olabilir! Velo Carbon tercihim!

Ruble; 9'lu sistem parçaları alırsam ihtiyacım yok ama 8'li olursa iyi bir Alivio rubleye de 10 YTL veririm!

Parçalar kesinlikle sorunsuz çalışmakta olup, fazla yıpranmış ve eski olmamalı!

Fiyatları çok düşünmeden yazdığım için 3 aşağı 5 yukarı olabilir, max yazdığıma bakmayın!

Tekliflerinizi özelden yaparsanız sevinirim, Ç.kale'de bulunduğum için kargo masraflarını da düşünerek lütfen mantıklı teklifler yapınız!

Teşekür ederim, saygılar...

Scudo
@Dare_deviL

shımano stx rc ön attırıcı var sorunsuz çalışmakta 15 ytl

selemde var pro sele rahat 300 grm civarı sanırsam fiyat olarak 15 ytl dedim

@Nevzat K.

Selenin varsa fotolarını görebilir miyim acaba, durumu nedir? Ön arttırıcı için de şimdilik net bir şey söyleyemiyorum, teşekkürler..!

2007 xt arka atıırıcı var.1000 km. kullanıldı.Fiyat 50 tl.(Sorunsuz,kargosuz)

Geri