SerkanNamazcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.012
- İsim
- Serkan Namazcı
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti

Merhaba sizin sorununuzu okudum vallahi aynı durum bende de var. ''Bir süre sonra avuc içini elcik dayayarak gidiyorum'' Siz bu sorunu çözdünüz mü ? Çözdüyseniz hangi marka model parça ile çözdünüz. Gidon boğazı alacağım. Şuan kullandığım merida crossway xt edition bisiklette 90 mm uzunluğunda boğaz var yere daha yatarak sürüyorum ve kollarım omuzlarım ağrıyor belli bir süre sonra. ''Bir süre sonra avuc içini elcik dayayarak gidiyorum'' olayını yapınca ben de oh be dünya varmış diyorum. Ama bu seferde fren ve vitesleri kullanamıyorum. Yani daha kısa gidon boğazı mı alayım yoksa açı ayarlı gidon boğazı mı sizce. Şimdiden teşekkürler.Aynı sorun yıllardır bende'de var ..
Scott 35 L kadro kullanıyorum gidon şuanda +2 derece fakat yolda giderken rahat edemiyorum çok alçak kalıyor boğazımı yukarı kaldırmak zorunda kalıyorum daha iyi görüş açısı için,
Bir süre sonra avuc içini elcik dayayarak gidiyorum öyle daha rahat ediyorum..
Bakalım bana'da
Satori UP-2 AHS Ayarlı Gidon Boğazı önerildi..
Bakalım bu boğaz sorunu çözecek mi?
80 mm yukari açılı gidon boğazım var elimde, açi ayarli bogazdansa gidon yukseltici+yukarı açılı gidon bogazi derdine derman olacaktirMerhaba sizin sorununuzu okudum vallahi aynı durum bende de var. ''Bir süre sonra avuc içini elcik dayayarak gidiyorum'' Siz bu sorunu çözdünüz mü ? Çözdüyseniz hangi marka model parça ile çözdünüz. Gidon boğazı alacağım. Şuan kullandığım merida crossway xt edition bisiklette 90 mm uzunluğunda boğaz var yere daha yatarak sürüyorum ve kollarım omuzlarım ağrıyor belli bir süre sonra. ''Bir süre sonra avuc içini elcik dayayarak gidiyorum'' olayını yapınca ben de oh be dünya varmış diyorum. Ama bu seferde fren ve vitesleri kullanamıyorum. Yani daha kısa gidon boğazı mı alayım yoksa açı ayarlı gidon boğazı mı sizce. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba öncelikle İlginiz için teşekkürler. Konuyu açan arkadaşımızın fotoğrafta paylaştığı XLC-ST-T14 95mm uzunluğunda 0-60 derece boğazı satın aldım ve dün akşam montajını yaptım. Eski meridanın sabit boğazı 90 mm uzunluğundaydı. Açısı düze çok yakındı belki 6 derece olabilir. Boğaz 30 dereceye ayarladım ve ufak bir deneme turu attım. İlk başta biraz yadırgadım bisiklet sanki başkasının bisikleti gibi geldi. Ama bir tik daha dik sürüş posizyonu oldu ve omuzlara, kollara hatta belime binen yük hissedilir derecede azaldı. Yani daha rahat ettim. Tabi farkı tam anlamak için bir 100 km sürmek lazım ki farkı anlayayım. Benim için şimdilik boğazın eksisi bisiklet bilgisayarımı artık boğazın üzerine koyamıyorum. Bir de eski boğaz 120 gramdı bu boğaz 260 gram. Belki sabit 35 derece ve 90 mm den daha kısa bir boğaz alarak sabit boğaza geçebilirim diye düşünüyorum. Bunun nedeni bisiklet bilgisayarını eski yerinde kullanmak istemem olabilir sanırsam. Şimdilik izlenimlerım bunlar.80 mm yukari açılı gidon boğazım var elimde, açi ayarli bogazdansa gidon yukseltici+yukarı açılı gidon bogazi derdine derman olacaktir

Üstadım deneme şansınız oldu mu? oldu ise deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...Aynı sorun yıllardır bende'de var ..
Scott 35 L kadro kullanıyorum gidon şuanda +2 derece fakat yolda giderken rahat edemiyorum çok alçak kalıyor boğazımı yukarı kaldırmak zorunda kalıyorum daha iyi görüş açısı için,
Bir süre sonra avuc içini elcik dayayarak gidiyorum öyle daha rahat ediyorum..
Bakalım bana'da
Satori UP-2 AHS Ayarlı Gidon Boğazı önerildi..
Bakalım bu boğaz sorunu çözecek mi?
Üstadım bu fotoğraflar da siz açıyı 30 dereceye ayarlamışsınız 60 dereceye kadar yukarıya doğru kaldırılabiliyor demi sınır olarak...Merhaba öncelikle İlginiz için teşekkürler. Konuyu açan arkadaşımızın fotoğrafta paylaştığı XLC-ST-T14 95mm uzunluğunda 0-60 derece boğazı satın aldım ve dün akşam montajını yaptım. Eski meridanın sabit boğazı 90 mm uzunluğundaydı. Açısı düze çok yakındı belki 6 derece olabilir. Boğaz 30 dereceye ayarladım ve ufak bir deneme turu attım. İlk başta biraz yadırgadım bisiklet sanki başkasının bisikleti gibi geldi. Ama bir tik daha dik sürüş posizyonu oldu ve omuzlara, kollara hatta belime binen yük hissedilir derecede azaldı. Yani daha rahat ettim. Tabi farkı tam anlamak için bir 100 km sürmek lazım ki farkı anlayayım. Benim için şimdilik boğazın eksisi bisiklet bilgisayarımı artık boğazın üzerine koyamıyorum. Bir de eski boğaz 120 gramdı bu boğaz 260 gram. Belki sabit 35 derece ve 90 mm den daha kısa bir boğaz alarak sabit boğaza geçebilirim diye düşünüyorum. Bunun nedeni bisiklet bilgisayarını eski yerinde kullanmak istemem olabilir sanırsam. Şimdilik izlenimlerım bunlar.
220453 dosyayı görüntüle
220454 dosyayı görüntüle
220455 dosyayı görüntüle
220456 dosyayı görüntüle