Scudo Sports

Acemiye bisiklet tavsiyesi

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar daha yeni yeni bisiklet sevdam başladı bir çift amortisör bisiklet aldım ama pişmanım mecidiyeköy-kurtuluş arası sürüş yapıyorum hem ağır hemde çok yoruyor.

Almaı düşündüğüm bisiklet bu max bütçem 500 tl daha üstünü tavsiye etmeyin çünkü huyum vardır 500 verdimi 600 da veririm falan derken 2 bin tlyi bulacak o
(link)

bu bisikleti almayı düşünüyoum ama sizdende tavsiye bekliyorum

Scudo
@tufan güzel
o bisikletin şu anda kullandığın bisikletten farkı yok.
şöyle birşeyler seni daha çok mutlu eder (link)

@ismail eren

İsmail abim cevabın için çok teşekkür ederim ama önde amortisör olsun istiyorum neden derseniz yollar biraz bozuk çok sarsıyor gidonu kolu aşırı yoruyor. Bisiklette pek bir bilgim yok sevdam yeni başladı işe okula giderken bisiklet sürüyorum beni yormıyacak sağlam bir bisiklet arıyorum

Ben hiç beğenmedim arka aktarıcı kötü bir aktarıcıya benziyor ng 650 al 500 liraya

@tufan güzel
Bende katiliyorum. Salcano ng650 daha kaliteli duruyor

önden Amörtisörlü ve seni yormıcak bir Bisiklet arıyorsan kesinlikle BİANCHİ SPEED 4000 öneririm alüminyum hafif kadro,zoom maşa,tourney vites takımı :) 640 lira pazarlıkla 600'e alırsınız 100 tlcik yükseltiverin bütçenizi bişe olmaz :)

@tufan güzel

Hafif olduğu söylenemez (yol bisikletine göre) ama ince pürüzsüz 28 inch tekerleklerin dandik bir mtbden sonra sizi uçuracağı kesin bunda amortisor yok düz yolda sürüyorsanız zaten yormaktan başka işe yaramaz bunla bozuk toprak yollara giremezsiniz sadece asfalt ve benzeri sert zeminlerde gidersiniz ama diyorsanizki ben araziyede giderim sürdüğüm yollarda çok düz değil ng650 alın bence

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
@tufan güzel

Amortisörlü olsun diyorsunuz ama yol bisikletini gösteriyorsunuz. Öncelikle kullanıp kullanamayacağınız bisiklet türlerini elemekle başlarsanız daha az kafanız karışır..

Bence siz öncelikle bir güzel araştırın. Alabileceginiz bisikletlere (çoğul olması önemlidir) karar verin. Hangisini alacaginizi foruma sorun. Daha faydali olur.

@tufan güzel

Sevgili Tufan Güzel arkadaşım Konu Başlığını bir kere daha görünce bu espriyi yapasım geldi. Lütfen beni bağışla..

Acemiye bisiklet tavsiyesi;

(link)

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
@Serkan HODANCI

Bunun direksiyonlusu vardı serkan abi bende :) bizim birader 3 yaşında kızlara hava atayım derken duvara çarpıp dağıtmıştı makineyi

@ALP KARAKAYA2000

Bu bisikletin gerçekten yormadığını mı düşündünüz yoksa şaka mı yaptınız?

@Berke Kazankaya 500-600 TL'ye karbon bisiklet alamayacağına göre Alüminyum kadrolu ve ön amörtisörlü bir bisiklet önerdim :) Yormaz heralde veya ben yanlış düşünüyorum :D

Geri