Scudo Sports

Aceminin talihsizlik dolu turu ve alınan dersler

Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun, hayatta en onemli şeylerden biri de tecrübedir, daha sonra kazasiz belasiz, icinize sinecek turlara katilirsiniz:)

Scudo
geçmiş olsun bende 2 gün önce çıktığım turda 2 defa arka lastik patlattım :)

15 yıl aradan sonra bisiklet binmeye başladım. Uzun yollara niyet etmeden önce bu konuyu görmem gayet iyi oldu :) Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Yazdıklarınızın bir kısmını yaşamış olarak okurken başınıza gelenlere üzüldüm ama gülmeden de duramadım.

Güzel bir deneyim olmuş biraz acı olsa da. Bundan sonra karşılaşabileceğiniz her şeyle bir defada karşılaşmış ve tecrübe etmişsiniz...

Öncelikle Çok geçmiş olsun. Sonra okurken koptum gülmekten anlatım süper o yolda sizinle birlikte pedallamak isterdim. Biraz manyakça ama insan acılarıyla bile eğlenebilmeli. Askerlik anısı gibi unutmazsın bunu artık.

Bu bana bir filmi hatırlattı tepenin gözleri, tatile çıkmış bir aile yol sorar yol sorulan kişi (amca) yolu yanlış tarif eder ve onları ölmeye gönderir.

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok talihsizlik yaşamışsınız. En kötüsü de elinizin kırılmış olması ama güzel bir anı olmuş..

Bir başkasını yaşadığı sıkıntıları gülerek okuyacağımı tahmin etmezdim.. Ama sorumlusu senin anlatımın :)
Yazıyı turun acıları devam ederken yazdığın halde, kullandığın dil ne kadar da keyif aldığını gösteriyor.. ;) Güzel olan da bu.. Yanıklar, kırıklar geçer nasıl olsa.. Çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun dostum,acil şifalar dilerim.Mizahi anlatışınla ofisteyken güldürdün:)

Bacaginizdaki yanik ciddi gibi duruyor, bir cildiyeciye veya yanik tedavi merkezine acilen gorunmenizi onerecegim.

Geçmiş olsun kardeşim acemi tura çıkanlara ders niteliğinde bir yazı olmuş.

Geçmiş olsun . Nelere dikkat etmemiz gerektiğini bize öğrettin :)

Çok geçmiş olsun ilerde daha güzel kazasız belasız turlara çıkarsınız inşallah :)

gecmiş olsun hocam

geçmiş olsun kardeşim olur böyle kısmetsiz günler birdahaki seferinde daha tecrübeli olarak yanınada gerekli malzemeleride eksik etmeyerek yola devam edeceginden hiç şüphem yok nice uzun turlara saglıcakla kal

Çok geçmiş olsun..Daha temkinli ve dikkatli olursunuz bundan sonra

GEÇMİŞ OLSUN..SİZ ÇOK İYİ BİR BİSİKLETÇİ OLACAKSINIZ İLERDE ÇÜNKÜ KENDİNİZE ÇOK OBJEKTİF VE DÜRÜSTSÜNÜZ ÜSTADIM..SAKIN VAZGEÇMEYİN../////////////Ayrıca yazınızdaki üslup harika.."buradan başka bisikletliler de grup olarak geçti, sen onları mı takip ediyorsun yoksa" diyor. bu söz ile amca ağzıma s*çmış oluyor:acpsnr:, evet diyorum gaza gelip. yakalayacağım onları..'' :)

çok geçmiş olsun arkadaşım hayat bazende böyle tecrübelerle öğreniliyo bende bugüne kadar hiç bir şeyi tecrübe etmeden öğrenmemişimdir bazen canın yanar ama hiç unutmazsın :harika::harika::harika::harika:

çok geçmiş olsun arkadaşım hayat bazende böyle tecrübelerle öğreniliyo bende bugüne kadar hiç bir şeyi tecrübe etmeden öğrenmemişimdir bazen canın yanar ama hiç unutmazsın :harika::harika::harika::harika:

Geri