Murat.Aras
Üye
- Tepki
- 0
Merhaba arkadaşlar, anlayabileceğiniz üzere forumda yeniyim. Bisiklet konusunda bu kadar kapsamlı bir site olmasına şaşırdım ve sevindim, birkaç gündür oldukça faydalandım. Aslında sadece forumda değil bisiklet işinde de yeniyim. Öyleki geçen hafta kendime bir bunalım anında C.Bostan sahil ve B.Caddesi tarafında kullanmak üzere internetten sipariş ettiğim bisiklet bayan bisikleti çıktı. (Gerçi ben hala çok güzel göründüğünü düşünüyorum ama neyse
) Neyse ki bir karışıklık sonucu bisiklet yanlış renk ve tarzda geldi ve bisikleti iade edeceğim ve yerine başka bir model seçeceğim
Önceki seçtiğim model bu
(link)
Gördüğünüz üzere fiyatı 510 TL ve ben 3 aşşağı 5 yukarı benzer fiyat gamında bir bisiklet tercih etmek istiyorum. Ancak bu iade süresinde başta Bisiklet Forum olmak üzere birçok siteyi inceledim ve aslında sipariş verirken ne kadar cahilce davrandığımı gördüm. Ben kadro uzunluğu denilen birşeyi ilk defa duydum. Ve bisikleti aldığım sitede seçim yaparken böyle bir seçenek yok. Bunu sanıyorum özel olarak belirtmem gerekecek. Bu tarz durumlarda (netten alım vb.)kadro boyu seçme gibi bir şansı oluyor mu yoksa bu modellerde kadro boyu sabit midir?
Boyum 1.68 civarı, kilom 70. Bacak boyunu yaklaşık 75 gibi ölçtüm.
Bana yukarıda verdiğim siteden hangi bisikletleri ve hangi kadro boyunu tavsiye edersiniz? (Ellerinde olup olmadığını da soracağım, varsa tabii)
Aklıma takılan bazı modeller aşağıdaki gibi;
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Kabaca bu modelleri düşünüyorum ama dediğim gibi ergonomik açıdan da yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. Sorum size fazla amatörce gelebilir, hor görmeyin lütfen
Vereceğiniz fikirleri çok önemsiyorum.
Şimdiden teşekkürler..
Önceki seçtiğim model bu
(link)
Gördüğünüz üzere fiyatı 510 TL ve ben 3 aşşağı 5 yukarı benzer fiyat gamında bir bisiklet tercih etmek istiyorum. Ancak bu iade süresinde başta Bisiklet Forum olmak üzere birçok siteyi inceledim ve aslında sipariş verirken ne kadar cahilce davrandığımı gördüm. Ben kadro uzunluğu denilen birşeyi ilk defa duydum. Ve bisikleti aldığım sitede seçim yaparken böyle bir seçenek yok. Bunu sanıyorum özel olarak belirtmem gerekecek. Bu tarz durumlarda (netten alım vb.)kadro boyu seçme gibi bir şansı oluyor mu yoksa bu modellerde kadro boyu sabit midir?
Boyum 1.68 civarı, kilom 70. Bacak boyunu yaklaşık 75 gibi ölçtüm.
Bana yukarıda verdiğim siteden hangi bisikletleri ve hangi kadro boyunu tavsiye edersiniz? (Ellerinde olup olmadığını da soracağım, varsa tabii)
Aklıma takılan bazı modeller aşağıdaki gibi;
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Kabaca bu modelleri düşünüyorum ama dediğim gibi ergonomik açıdan da yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. Sorum size fazla amatörce gelebilir, hor görmeyin lütfen
Vereceğiniz fikirleri çok önemsiyorum.
Şimdiden teşekkürler..