Sait Hislioğlu
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 212
herkese merhabalar. foruma yeni üye oldum. 21 yaşındayım. şuanda içimde inanılmaz derecede bisiklete binme isteği var. yazın gelmesini hiç bu kadar şiddetli istememiştim. galiba yazı bekliyemicem ve şimdilik 4-5 sene önce aldığım beldeyama bisikletimle sokaklara atıcam kendimi. soğuklardan korkuyodum ama yazın gelmesini beklersem çatlayacm heralde. gelelim asıl soruma. yaklaşık 1 aydır kafama yeni bir bisiklet alma fikri girdi ve bu bende takıntı oldu artık. hergün deliler gibi internette bisiklet bakıyorum. salcano ve sedonanın sitelerine en 20-30 kez girmişimdir. onun için bir an önce alacağım bisiklete karar vermem lazım bunun için bana yardım ederseniz sevinirim. bisikleti pedere aldıracağım için bütçe maximum 700-800 tl olacak. bisikleti %70 şehir içinde, sahilde %30 da dağda köylerde kullanmak istiyorum. bunun için mtb almam gerekli diye düşünüyorum. neyse fazla uzatmayayım bisiklet işine profesyonel olarak yeni giriş yapan bendeniz için hangi bisiklet ilk tercihim olmalı. fikirlerinizi bekliyorum. kafamda salcano astro 240 srv, sedona 711 var.
edit: bisikleti nereden almamı önerirsiniz istanbulda tanınan iyi yerler söylerseniz sevinirim.
edit: bisikleti nereden almamı önerirsiniz istanbulda tanınan iyi yerler söylerseniz sevinirim.