Scudo Sports

acemi için bisiklet tavsiyesi...

obi kenobi

Üye
Tepki
0
herkese selamlar,

forumunuzu google'da bisiklet hakkında birşeyler ararken gördüm, çok faydalı buldum ve direk yazma ihtiyacı hissettim.

Benim sorum aslında basit, bisiklet almak istiyorum. İzmir'liyim genelde sahilde kullanıcam ama biraz alışınca ve kaptırınca ege bölgesinde dolaşabilirim. Yolda sürmeyi düşünüyorum.

Boy 1.93, kilo 115 :eek: Bu ebatlara uygun olması önemli tabi :D Sağlam bir şey olmalı.

Bütçem 500-600 TL civarında...

Tavsiyelerinizi bekliyorum... Saygılar...

Scudo
@obi kenobi

Foruma hoş geldin.. Sedona alabilirsin bu fiyata.. 19'' veya 20''(inç) bir makina sana uyar..

Bol pedallar..

@paramedik34

İkinci el alırsan sana göre daha sağlam bişeyler bulabilirsin yanlış anlama sakın ama baya cüsselisin:) Yok 2.el almam dersen sedona 711v sana uygundur.

Merhaba arkadaslar bu sayfa öksüz kaldi enson yorum 2009 yapılmış sene 2016 her neyse beyler işe gidip gelmek için sizden bir yorumda bulunmanızı tecrubeli arkadaslardan işe gidip gelecem 10 km toplam yolum hafta sonlarında arada binerim 1600 max

@Kaplan53 Hafta sonları da yolda mı süreceksin? Dağ bayır gezmeyeceksen, düz maşalı, düz gidonlu herhangi bir bisiklet işini görür.

Fafofim, Sedona 410..

(link)

Sehir tur bisikleti cannondale 1700 tl. Kucuk bir pazarlikla butcene gelir. Kaliteli ve kullanin amacina uygun.

600 700 tlye şu anda alabileceğim bir bisiklet var mıdır? Şehir içi ve turlarda kullanabileceğim.

Sedona 410 2016 modeli 2015 e Gore daha kötü diyorlar yinede alınır mı ? O fiyata daha iyisi var mi

benım de fikre ihtiyacim var, bianchi mkx 2400 ve modeli tam bilemediğim whistle fiyat aralığı 1.000 - 1.200 arası sizce hangısını seçmeliyim?

@Kaplan53 Abi sen hani sedona 420 ye niyetlendiydin nooldu. son bi kez danismak mi istedin :)

Bence işe gidip gelmek için arada haftasonu binmek için hemde evinizde yer kaplamaması, arada toplu taşıma araçlarına, metrobüs, metro, tren, tramway, minibüs gibi kullanmak için Dahon Vitesse D8 modeli olabilir. Bir göz atın isterseniz.

@Kaplan53
.

alacam başkan 2 yere gittim bugün birinde kadro boyu yok digeride kalmadı dedi ne hikmet anlamadım niyetlendik bişeye adam 52 kadroyu 1850 den 1500 kadar düştü dedimki bana 48 lazım deyince bişey olmaz dedi bende dedimki adama 40 nnumara ayakkabın var ben sana 45 numara satsam alırmısın dedim hayırlı işler dedi :)

@soneryen kardeş o dedigin olabilir katlanabilir alabilirsin en mantıklısı o ama kullanan varmı begenen onu bilemicem

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
@Kaplan53
beğenen var mı ne demek? Beğenmeyen var mı diye sorsanız daha doğru olur. forumda dahon kullanıcıları grubu var. Dahon katlanırların piri gibi. Forumda araştırılırsa sonuçlara ulaşılabilir. Aşağıdaki turumuzda 90 km.'yi @Bahadır ÖZEL dediğim bisiklet ile tamamladı. Bizden geride kalmadı, temposuda on numaraydı. Biraz araştırma yapmanızı daha sonra görüşlerinizi dile getirmenizi tavsiye ederim. Okumak, araştırmak en güzel şeydir.

başlangıç için katlanır bisiklet tavsiyesi adındaki başlık.

Başlangıç Bisikleti Olarak Katlanır Bisiklet Tavsiyesi

Kron xc500 mekanik disk var istersen 650 liraya bırakabilirim. :) (ben de yarış bisikletine terfi etmeyi düşünüyorum da)

@soneryen haklı olabilirsin normal bir bisikletdeki o zevki alabilirmiyim

@Ozan Yiğit Tabaş
Kadro boyu nedir? Bir arkadaş bisiklet arıyordu. İlan neden açmıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
@soneryen bisiklet kendi evimde değil, babaannemlerin evinde (kendileri Küçükyalı sahilde oturuyor da kendi evimin burda süremiyorum (ümraniye)). Oullar açıldığından beri hiç süremedim zaten sadece yazın sürüyorum. Gidip detaylı fotoğraflarını çekme şansım da sınavlardan falan hiç olmadı. Bu haftasonu gidip fotoğraflarını çekip sahibinden başta olmak üzere diğer sitelere de ilanımı vermek istemiyorum. Kadrosu 18'di ve yeşil siyah renk. Fotoğrafı illa ki vardır telefonumda falan bulup uplayayım isterseniz?

@Kaplan53
Bilmiyorum. O göreceli bir kavram. Her bisikletin keyfi başkadır. Her türün kendine göre artı ve eksileri vardır. Her tercih bir vazgeçiştir, MTB alırsınız, yol bisikleti gibi asfalta verim vermez, yol bisikleti alırsınız engebeli yollarda MTB keyfini yaşayamazsınız, MTB alırsınız, Yol bisikleti keyfini kaçırırsınız, Yol bisikleti alırsınız, katlanır bisikletin tadını kaçırırsınız, İstanbul'da yaşarsınız, İzmir'i kaçırmış olursunuz. Dediğim gibi her tercih bir vazgeçiştir. Birini tercih ederken, diğerinden vazgeçmek gerek ama ben katlanır bisikletten müthiş keyif alıyorum. Aşağıdan detayları görebilirsiniz. Ben memnunum ama benim bir kaç tane bisiklet var. Olabiliyorsa en iyisi o ama bütçe ve yer meselesi. Herkesin imkanı olmayabilir. Katlanır iyi bir alternatif

Strida Katlanır bisikletim ile yaptığım 92 km. sahil turunun strava detayları. Sadece ben katlanır bisikletliydim.
(link)

Bu Strida Katlanır Bisikletim ile yaptığım Küçükcekmece gölü turu.

(link)

Buda bir başka turum. Yine Strida ile yaptğım bir tur.

(link)

@Ozan Yiğit Tabaş
Yok ya, 16 yada 16.5 arıyordu. 18 çok büyük gelecek.

Geri