Scudo Sports

Acemi Bisikletçilerin 3 Temmuz gezisi...

@Harun Sayı

ilker'inde dediği gibi hep önde gidiyorum, ilerde mola veriyorum anca yetişiyo :p:p
Bisikletten ziyade sürücüsü önemli tabi yokuş vs hepsinde :D En sevdiğim yanı hidrolik frenler oldu. Bisiklette yeni olduğum için fazla bilemiyorum ben direk bianchi bisikletten buna geçtim fark anlatılamaz :p

Scudo
İlker kardeşim güzel bir tur yapmışsınız sizi kutlarım ayrıca paylaşım içinde teşekkürler
saygılar
ali baba

Güzel tur için teşekkürler. Vallaha benimde canım çekiyor gölbaşı istikametini fakat, o rampa gözümü acayip korkutuyor. Paylaşımınız için sağ olun.

Aluminyum folyo'da köz yapıldığını öğrenmiş oldum:) Teşekkürler

bede acemiyim. bende katılmak istiyorum etkinliklere ama istanbuldayım.

Ayaklarınıza sağlık. İlk fotoğrafta buralar tanıdık demiştim içimden-meğersem ankaraymış. Valla fotoğraflarınızla özlediğimi anladım Ankara' yı. Güzel bir gezi olmuş. İlk defa Ankara şehir tabelasını da sizinle gördüm :S iyi pedallamalar diliyorum.

acemi gezisi daha noolsun,güzel gezi,atakuleyle ilgili yazdığını okuyunca hüzünlendim,insanın doyumsuzluğu,şu güneşle hava bile bize fazla aslında,ya da pek azımız hakediyor bu kadar güzelliği ...az kaldı az....ben de çıkıcam böyle,değil 53 km,3 km bile yapsam 40 foto çekip koyucam buraya,o kadar hevesim var yaa,offf,ha gayret gülden,azmin elinden birşeyi de kurtarama şu günlerde,göster gücünü kendine

arkadaslar ayaklariniza saglik guzel gezi olmus.Ileride eminim ki daha uzunlarina da gidersiniz.

O bolgeyi gorunce gecen sene Golbasinda bir arabanin carpip kacmasi sonucu hayatini kaybeden henuz katili bulunamayan Cagatay Avsar arkadasimiz aklima geldi.Aman dikkat olalim hepimiz.Katiller caniler maalesef yollarda

Benden ufak bir tavsiye.yama seti ile beraber yaniniza yedek ic lastik alirsaniz hemen lastigi degistirpi devam eder sonrasinda evde yama yaparsiniz.Boylece az zaman kaybedersiniz.

keyfli bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık:)

o Çıktığınız yokuşun adı kepekli diye geçiyor gerçekten baya dik bi yokuş ben daha yeni başladığım için ordan çıkmaya cesaret edemedim, ben gölbaşında oturuyorum eymir gölünden Oran'a çıkan bi toprak yol var çok dik bi yokuş ama çıkıyorum sonuna kadar ordan geri inmesi çok güzel oluyor, bir gün orayıda denemenizi tavsiye ederim.

güzel tur olmuş bizde bugün bir arkadaşımla 105km yaptık =)

Geri