Scudo Sports

Acarlar Longozu ve Yenimahalle Turum - 19 Ocak 2019

recep24ank

Forum Bağımlısı
Tepki
4.762
İsim
Recep Eşref ÇINAR
Bisiklet
Carraro
19 Ocak 2019'un güzel bir Pazar gününde toplamda 125 km.lik dolu dolu bir tur gerçekleştirdim.

Hava çok güzeldi, tek başıma biraz idman olsun diye birazda özgürçe pedal çevireyim diye Karasu İlçe sınırlarında yer alan dünyada sadece 5 yerde, ikisi Türkiye'de olan ve tek parça en büyük longoz olan (su basar orman) Acarlar Longozuna ve Sakarya Nehri'nin Eskişehir'den doğup, 824 km. yol katederek Karasu Yenimahalle'de denize dökülen yere anlamlı ve keyifli bir tur gerçekleştirdim.

İnsanların bu mevsimlerde kaçtığı yerlere böyle zamanlarda giderek doğa ile bütünleşmek gerçekten harika oluyor. Bir daha ki turlarda görüşmek dileğiyle...

Scudo
Harbiden tam güzel havada tur olmuş ...

Tebrikler tek başına iyi km yapmışsın...:harika:

Ortam harika görünüyor, pedalına sağlık ?

@historiyst
Teşekkürler.
@C.Koc
Teşekkürler. Yaza daha iyi hazırlanmak için biraz uzun mesafe km. leri yapmak gerekiyor. Havayıda güzel bulunca değerlendirmek istedim.
@Velespitli Seyyah
Teşekkürler. Özellikle Temmuz-Ağustos dönemi burası bir harika oluyor. Ben bu mevsimde kimse olmadığı ve sularında daha yüksek seviyede olduğu için gitmek istedim. Güzel ve keyifliydi.

Seninle güzel yerler keşfediyorum.gidemesem de sayende görüyorum sağ olasın.

hangi bisiklet ile gittin ?

@FRKEMRE
Teşekkürler.
@alper2508
Yol bisikletyile gittim. Yol durumu çok iyi. Bisikletin modelini soruyorsan eğer Salcano xrs 010 toplama bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: alper2508
Güzel bir tür olmuş. Keşke sadece fotoğraf değil rota da paylaşsanız çok memnun olurum.

Geri