donnie darko
Daimi Üye
- Tepki
- 199
yaklasık 2 saat once eve attım kendımı sole anlatıyım yaklasık yarım saat once yenıkapı sahıl yolundan donuyodum bakırkoye dogru bakırkoyden sahıle gıden ust gecıtte demırler var ve yayaların ve bısıkletlılerın meydan tarafına gecmesı ıcın bı bosluk var neyse toparlıyım tam o gecıs boslugundan gecıyodum anıden bı taksı sanırım musterının acelesı vardı pat dıye durdu onumde veee cattt dıye kapıyı actı yolcu ben yerdeyım artı kapı elımı mahvettı ve son durum sol baş parmağim şiş ve morluk ıcınde artı taksıcı musterıyı koruyodu bırbırımıze gırcektık kardes dedım burası otobus dolmus ındırme yerı taksı duragı deıl v.s bıkac ınsan geldı ben haklıydım tabıkıde neyse taksı soforu ters yapmaya basladı bende acayıp sınırlendım kafada zaten kask tam gırcektım kafayla adam bırden hastaneye gıdelım hadı felam dedı yalandan yok dedım dua et kırılmadı dedım ( saga sola felam oynattım acı yok )yoksa surundururdum senı ılerde ekıp otosu beklıyodu yaklasık 50 metrede dedım gıdıp sıkayet edıyım felam sonra dedım allahından bulsun sozun kısası arkdaslar gercekten ındırme bındırme yerlerındekı araclara dıkkat edın saygılar...