Mosso acr 101 aldım uzun süre düşündükten sonra. Şu bisiklet hakkında yetkin, fikri olan birileri yok mu ki ya, bilmem gereken vs şeylerde yardımcı olacak?
dostum mosso forumda herkesin olumlu gözle baktığı ancak kullanıcısı az olan bir marka.
bende 771 dmv aldım. tourney den sonra acera zeytinyağı gibi geldi. ayrıca bisiklet hafif. pedallar aliminyum göbekler falan heryer full shimano. çok teknik bilgi sahibi biri değilim ancak güzel donanımlar ve bisiklet
Evet mossonun bende uyandirdigi his aynen böyle oldu. Kaliteli ama kullanıcısı az. Acera olması çok iyi gerçekten, verdiğim paraya değecek diye umuyorum.
Bisikleti almadan önce baya baktım da gerçekten çok az yorum var. Kullanan biri varsa diye umutla bekliyorum Sağolun
Mosso 2670 TB acera kullaniyorum. Iyi markadir, Tayvan orjinli 1986'dan beri faaliyette olan bir markadir. Turkiye'de umit bisiklet getirir. Kadro, maşa ve gidon parcalari uretiminde kalite / performans / fiyat acisindan emsallerine gore daha uygundur.
Aldiginiz bisikletin uretici firmadan kadrosuna ait bilgiler bu linkte:
(link)
Triple butted 17" boy icin 1780 gram.
Komponentler zaten acera vb.
Trafikte herkesin birbirine saygili oldugu, kazasiz, belasiz, patlaksiz, arizasiz keyifle pedallayin Mosso'nuzla! Keyifli bisiklettir
Kadronuz iyi ve isterseniz / gerektikce uzerine gelistirirsiniz. Daha ne olsun
Çok teşekkür ederim bu bilgiler için, gerçi bisikleti almadan önce o linki lacka hale getirdim zaten geliştirmesi de güzel olacak bi bisiklwte benziyor, inşallah dediginiz gibi keyifli olur