Scudo Sports

ABD den Groupset alımı hakkında bilgi talebi

Yusuf Z. Şipal

Forum Bağımlısı
Tepki
1.431
Bisiklet
Cannondale
Değerli dostlar, ABD den 105 ve üstü groupset almak istiyorum. Türkiye' ye gönderim yapan bildiğiniz siteler var mı? Ben netten araştırıyorum ancak belki aramızda daha önce alışveriş yapmış olanlar olabilir. Tavsiyeye ihtiyacım var. Güvenilir ve buraya gönderim yapabilen...

Scudo
Biliyorum teşekkürler de Toga Bikes gibi siteler lazım. Neyse büyük ihtimalle buldum, teşekkürler.

@Yusuf Z. Şipal

ABD'yi bilemiyorum, Bu adresler İngiltere'den.

Daha önce 7 kez alış veriş yaptım. 2-3 gün içerisinde Türkiye'ye gelmiş oluyor, sonrası gümrük kontrolü derken 7 ile 15 gün arasında elinizde olur.
(link)

(link)

Kargonun bana mutlaka ABD den gelmesi gerek, Merlin İngiliz, önce ABD ye oradan TR ye gönderim oluyor, o zaman da astarı yüzünden pahalı oluyor :), ABD den istememin bir başka nedeni de var :)

@Yusuf Z. Şipal

Kargo merlin'de yaklaşık 600 TL'sına kadar tüm ürünler için 17 TL'sı. Bu rakamın üstündeki ürünler için verdiğim sitelerde ücretsizdir.

Kesinlikle USPS ile "Registered" olarak göndert. Registry ekstradan 10-15 dolarlık bir opsiyon, ancak kesinlikle değiyor. Ptt web sitesinden takip edebiliyor ve postaneye sorabiliyorsun.
Ayrıca yine USPS'in Express Mail'i de çok güzel; hem takip ediliyor, hem daha hızlı. Bazen de fiyat olarak normal posta+registry fiyatından fazla farklı olmuyor.

Yusuf bey ABD den istemenizin nedenini tam olarak anlayamadım.
Henüz arastirmadim ama fiyat uygun ondan mi.
Ben de eylül ekim gibi yol bisikletine geçip tiagra setli carraro 052 almayi planliyorum.
Konunuzu okuyunca aklima geldi kardeşim abd de yasiyor fiyat avantajı çoksa ve gelirken bi sorun yasanmiyorsa (uçakta falan) ona 105 ya da ustu bir set siparişi vereyim dedim.
Daha önce yurt disindan kendi alip getiren gördünüz mu duydunuz mu acaba.
Teşekkürler..

@Yusuf Z. Şipal

ebay.com u takip edin. Oradan "worldwide" gönderenler çıkıyor. Ama takip etmek lazım.

Merhaba, ABD den almak istememin vergi ile ilgili bir özel durumu vardı o yüzden düşünüyordum ama vazgeçtim sonradan. Fiyat avantajı elbette oluyor, bir de gelen biri varsa vergi muafiyeti de olur, şahsı için kullanacağını ya da kullandığını kabul ettirebiliyorsa ya da bu konudaki kotalara uygunsa. Sezon sonlarında güzel indirimler oluyor. Özellikle NewYork Toga Bikes a bakılabilir. Selamlar.

Ben bisikletimi o zamanlar yasadigim ABD`den aldim ve gelirken beraberimde getirdim. ABDde sezon sonunda bazi magazalar iyi indirim yapar, groupset ozelinde bilmiyorum ama bakmakta fayda olur.

Merhaba Yusuf bey, kardeşim de ne tesadüf newyork ta bulunuyor toga yi sorduracagim.
Hic aklimda yokken actigin bu konu vesilesiyle getirtme fikri olustu.
Fiyat avantajı olursa kardeşim gelirken getirteceğim. Bi arastiralim da birden fazla getirme imkani olursa onu da degerlendiririz.
Tekrar tesekkurler esin kaynağı oldun.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Geri