Scudo Sports

Abant turu yapalımmm!!!

su aralar havalar cok iyi iken bence kisa surede organize olunup gidelebilir.Gebzede oturuyorum dediginiz gibi tek yon ulasim bisiklet ile olabilir hatta cok ta guzel olur gelecek olan kisilerin uygun zamanini ayarlamak lazim biri bu konuda oncu olursa kisa zamanda bu fikri hayata gecirebiliriz.

Scudo
@koray orhan

Koray bey ben sizinle cennete bile gelmem :)) Telefoın ile arayacagım..

Gezi düzenlemede herkes bir organisazyon-cu bekliyor, öyle bir durumda katılımcı olabilcegimizi belirtiyoruz, sanırım. Şahşım adına bu tarz organisazyonların organizesinde bulunmadım ama ben yaparım diyen arkadaşa yardımcı olabilirim. Ben tarih olarak Ocak 22 yada 23 için teklifde bulunmuş olayım o zaman ? mütalanız nedir ?

bu tur nasıl olur fikirleriniz nedir? mesela otobüsle boluya ordan abanta pedal basmakmı? yoksa abanta kadar otobüsle abantda gölün etrafında turlamakmı? bolu merkezden 20 küsür km sanırım abant istanbuldan abanta pedal basmak bu mevsimde çok zor çünkü düzceden sonra hava gerçekten çok değişiyor hemde bolu dağı gibi bi etken var karşımızda :) bolu dağını karda tırmanmayı kimse istemez sanırım :) boluya otobüsler 25 tl falandır oradan abanta pedal basıp akşam hava kararmadan tekrar bolu merkez ve istanbul ankara izmit adapazarı bursa falan dağılınabilinir. bi fikir bu sadece.

• Beğen
Tepkiler: nihal özdemir
@samet_özdemir

Samet fikir güzel, heleki bu mevsimde anca bu kadarı olabilir. Ama şuda var bahara doğru bir plan oluşturur isek, havalarda düzelir biraz bolu tarafında....
ama bahar ayında yapar isek o kadar yolu otobüsler ile gitmek yazık olur. :) Günübirlik uzak noktalar için iznik gölüde olabilir buda bir alternatif tabiki

@Ayhan Yıldız

konuşuruz, ayrıca organizasyonlarda ben de sana seve seve destek olurum..

hatta ikimiz de bir gezi planı yaparak duyurusunu forumda çıkabiliriz.. katılmak isteyen de başımızın tacıdır :)

Bence enerjiyi Abant'a varmak için tüketmemek lazım, Abanta minumum enerji harcayarak gidip, Abantın çevresini (yaylalar, tepeler vs.) gezmek en güzeli.

bu tur haydi gidelim demeden olmaz herkes gidelim der ama kimse gelmez o yüzden kesin birşey söylenmeli mesela şubatın bilmem kaçı saat 07:00 otobüsü esenlerden 08:00 otobüsü haremden ataşehirden kalkıyor denilerek otobüs çıkış saatleri verilir saat 8 de haremden çıkan 11 de boluda olur bunu bu şekilde kisme yazmadıkça kimse elini taşın altına koymayacak :) ben şuan bi tarih yazamıyorum işlerimden dolayı şubat mart ayında montajlarımız olacak şehir dışında olacağım büyük ihtimal olmasaydım eğer bu turu organize ederdim.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@samet_özdemir

Nihal Hanım,

İsterseniz siz tarih,saat,güzergah, vs. konularında startı verin. Ayhan Bey.le ben de size destek oluruz.

Ayhan Bey için garanti destek verir diyemiyorum ama en azından ben kesin olurum.. :)

Selamlar
KoRaY

Arkadaşlar öncelikle herkese selam.Mesajarın tamamını okumadım fakat anladığım kadarı ile kesinleşmiş bi tarih yok.Bende bir öneride bulunmak istedim.

Eğer katılım sayısı 35-40 kişi civarında olur ise X bir otobüs firmasından özel bir fiyat bile alınabilir.Hem sporcular a destek oluyor diye onların reklamı yapılmış olur hemde yapılan organizasyonda forum sporcuları olarak forumun ismini duyurmuş oluruz.Benim tanıdığım bir kaç firma var otobüs kiralayan.Ayrıca babam da otobüs şöförü.Eğer bu tip bişey düşünülür ise İstanbul grubu için seve seve yardımcı olurum.Ortalama olarakta 35-40 kişi olduğunda fiyat otobüs bileti almakla aynı maliyete denk gelecektir.Bilginize.

hakkı dostum madem tanıdıklar var bi fiyat alabilirmisin 403 olur 303 304 olur bizi abanta sorunsuz götürecek bir otobüs olsun yeter 40 kişi olsa süper ama o kadar kişi gelirmi bilmiyorum fiyat al misal 1000 tl ye götürürse böleriz gelen kişiye fiyat otobüs biletinden dahada ucuza gelebilir ;) daha pahalıya geliyorsa fiyat farkı çok olursa otobüsle gidilir yada herkes arabasıyla gider. ;)

@samet_özdemir

daha önce yapılmıştı böye bir tur çok keyifli olacağını düşündüğüm için böyle bir şey ortaya attım ama pek fazla ilgi görmedi sanırım :)

@Mümin Zorcan

kesinlikle gündeme getirelim çok keyifli oluyor böyle turlar

aslinda katilimci olacak kisi sayisi fazla gozukuyor,oyle olmasa topik uzun zamandan beri guncel kalmaz ama birinin organizasyonu yapmasi gerekiyor..tek sorun bu gibi gozukuyor havalar hafta sonundan sonra acacak diyorlar ama oyle olursa ve kisa surede organize olunursa gidilebilir..

• Beğen
Bana göre Abant için en uygun ay Mayıs. Çünkü sadece Abant'ta turlamak yetmez, çevresindeki yaylaları keşfetmeyi de düşünebiliriz. Bu yaylalardan birinden (Sanırım Sinekli Yayla) yanılmıyorsam kaplıcası ve Efteni gölüyle bilinen Düzce'nin Gölyaka ilçesine yol gidiyor ve yol üzerinde Samandere şelalesini görme şansınız da var.

• Beğen
@selcuk yucel

katılımcı olmasın aolur dediğiniz gibi organize edecek birileri lazım ama bu aylarda olmaz ya ilkbahar ya da sonbaharda olmalı çünkü ahavalar ne çok sıcak ne de çok soğuk oluyor keyifli bir şekilde bisiklete binip doğayı izleyebiliyorsunuz

Geri