Scudo Sports

Abant turu yapalımmm!!!

Ben de gelmek isterdim ailemle birlikte 1997'de 2 kez gittiğim, hatta arabada gecelediğim yere. Ancak hala iş bulamadığım için yeni bisikletimi alamadım. Bu yüzden iş konusunda sizden yardım rica ediyorum. Yardım etmek isteyen bana e-posta atsın, ben de özgeçmişi vereyim. GYTE'de yaptığım İşletme doktorasında aldığım 7 dersi verdim. Sadece yeniden girmem gereken bir yeterlilik sınavım kaldı tez öncesinde.

Scudo
@ali can çalış

olur tabi neden olmasın kesinleştiği zaman nasıl katılabileciğinizi forumdan öğrenebilirsiniz

@Cem Şentin
Sanırım kimse iş bulmama yardım etmeyecek:( Böylece ekonomik bağımsızlık kazanma ve yeni bisiklet alma hayalim suya düşecek gibi görünüyor.:boese157:

@Cem Şentin

sımdı yanlıs anlama ama bı sorun war sen yanlıs yerde destek ıstıon abant turunu merak edenler bakar buraya oda baktıklarında senı gorup yardımcı olmayı cok ıstıyoruz ama batı karedenız cevresı bakar buraya ıst dan nadır dır bakan, mesela ben hıc bakmıom bıle 17 ekımdekı tura aslında dogum gunume denk gelıo ama nası gıdıcem taa oralarada tura cıkıcam bıde ordakı arkadaslara ıletsen durumu belkı bı ısık parlar

@kuduzk9
Peki hangi bölümde isteyeceğim arkadaşlardan ? Çünkü artık evde kalmaktan çok sıkıldım:boese157: .

bende forumda yenıyım ama cafe bolumu olabılır ıst dan 17 ekımde cıkıcak bı gurp var mesela oraya yaz hepsı ıstanbuldan + ıscı bulma sıtelerıne bak ılanlarda wardır bıde evde sıkıldıysan o ıs ılanlarının adreslerını al gıt gorus hem evde sıkılmassın bırde 100 100e gorusmus olursun bu %80 ıs senındır demek

@Cem Şentin

buradan iş bulmanız bayağı zor... en güzeli, bir sürü insan kaynakları sitesi var oralara girip özgeçmiş hazırlayıp ilanlara başvuru yapabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: cigdem sakızcı
Güzel olur ama kamp olayı olacaksa kamp malzemem yok. Tarihlerde uyarsa katılmaya çalışırım. Güzel bi tur olacagına eminim.

Merak ettiğim bir konu var...

Hani kendimi güvensizlik değilde "-Hadi Abant a gidelim" diyince, ne kadar da kolay "Hadi gidelim" diyorsunuz. Ben önce biraz tarttım, sonra daha iki gün önce Bolu ya gidip geldiğimi düşündüm motor ile, hemen hemen aynı yolları bisiklet ile mi? diye düşündüm, acaba mı ? diye sakinledim. Gezi için öneri yapan abiler/ablalar biraz program bilgisi verebilir mi?

-Yoksa ben mi fazla büyüttüm :)

• Beğen
Tepkiler: Aykut Celikbas
@Ayhan Yıldız

tabiki bisikletle otobüsle gidilecek :) ama tarih itibariyle fazla geç kaldık sonbahar turu olsun istemiştik ama malesef olamadı

@Mümin Zorcan

bende ayni seyi dusundum fakat mevsim normallerini yasadigimiz icin bahar ayinda gibiyiz yakin zamanda organize olunup gidilebilir aslinda...

nisan ortalarında falan gidilir,güzelde fotograf çıkar.Buralarda olursam gelebilirim ama araç kullanmadan gitme yanlısıyım ben.

@selcuk yucel

O zaman katılım potansiyeline bakalım, güzergah ayarlayalım, tempo......tarih vs.
Bu turu gerçekleştirelim.

@derşan sezer

Ben de motorsuz araçlarla ulaşım sağlama taraftarıyım, öyle organize edilirse katılmak isterim. En azından tek yön bu şekilde olmalı.

İstanbul trafiğinin keşmekeşinden kurtulmak için başlangıç noktası şehir dışı seçilirse mesela sabah ilk banliyö trenine atlanarak Gebzeye kadar gelinir, oradan pedalla e5 ten devam.

[QUOTE=İstanbul trafiğinin keşmekeşinden kurtulmak için başlangıç noktası şehir dışı seçilirse mesela sabah ilk banliyö trenine atlanarak Gebzeye kadar gelinir, oradan pedalla e5 ten devam.

Katılıyorum... her şeyden önemlisi ise egzoz dumanı

@Ayhan Yıldız

Ayhan Bey selamlar :)

Bi kere de beraber bisikletle gidelim ne olur? :)

Ayrıca ben de arabasız ve biran önce gitme taraftarıyım..

Geri