Scudo Sports

Abant turu yapalımmm!!!

Scudo
@nihal özdemir

dostum sanırım yanlış yere açtın konuyu.bi bak istersen.yönetici arkadaşlar gerekli yere taşır ricada bulunsak...

29 Ekimde hava iyi olursa yedigöllere gitmeyi düşünüyoruz. Tarih uyarsa Abant kavşağına kadar size eşlik ederiz.

• Beğen
Tepkiler: nihal özdemir
Abilerim Ben Mengendeyim Iki Adet 4300d Eslik Edebilirmi Kalkis Nerden Acaba
hava ne olrsa olsun geliriz -20'ye kadar yolu var.40cm karda durduramaz geliriz.

• Beğen
Bayramda abanttaydim hep bisiklete bindik ama yollarda calisma oldugundan toz toprakti. İnsallah yollar bitmistir. Bence araclar giristeki iki otele kadar girmeli geri kalan yol sadece gezinti amacli olmaliydi. Simdi yapilan yol sehirler arasi yol gibi olmus. Boyle bir doga harikasinin etrafinda yuruyuste yapsak bisiklete de binsek arabalardan sakina sakina yapiyoruz bu iste bir yanlis var bence.

• Beğen
@enver avcı

Enver Bey özel mesaj atamıyorum buradan cevap vermek durumundayım. O şekilde hitap etmenizde problem yok bence aksine güzel bir kelime :)

• Beğen
Tepkiler: kuduzk9
Geleneksel İstanbul Ankara buluşmasını yapalım o zaman. Sonbaharın son günlerini Abant'ta yaşayalım.

• Beğen
Netleştiği zaman forumdan duyurusunu yaparız.

@nihal özdemir

14 saatim burada geçiyor :) olsun o kadar.

Madem öyle güzel bir buluşma organize ediyorsunuz, asfalt bir parkur seçin de yol bisikleti kullanan arkadaşlar da katılabilsin derim, öneri olarak tabi:)

@binRR

Yol bisikleti kullanan arkadaşları alamıyoruz maalesef :D:D:D

cumhuriyet turu olsun.
şöyle büyük katılım olsun. gazeteler, haber bültenlerini falan sarsalım.
hatta gazete ve televizyonlara bildiri yazalım gelip çeksinler.
her açıdan bisiklet in işlevi ve önemi duyurulmuş olur.
belki üç beş kişinin daha yolda kaskını takmış bisiklet binen birine saygı duymasını, uzaylı gibi bakmamasını sağlarız.
üç beş kişinin daha bisiklete özenmesini sağlarız.
ve tabi daha bir sürü şey yazılabilir bunlara ek olarak...

ama zaman az, çabuk tutulursa eller iyi olur diye düşünmekteyim...

güzel olmaz mı ?

@Halil Uygun

Sendemi Bürütüs:D:D

Geri