euhe abi bu kadar reklamımı yapmayın valla türkücü olacam ha mesut hazinses kısaca no_name diyebilirsiniz gibisinden herkese teşekkürler çok çok çok teşekkürlerrrr
Herkes foto makinalarını şöyle bir ters çevirip sallasın yada bir leğene sıksın Bence daha çook resim çıkar:rolleyes:
Bu arada video yu yüklemek için "linke bastığınızda ortaya çıkan <<Download Toolbar>> linkine tıklayıp toolbarı dpwnload etmelisiniz..." Başka türlü inmiyor gerçekten ZEO'nun da dediği gibi...
Bu arada Zeo'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...En komik, en güzel anlarımızı çok güzel yakalamış...Çok da güzeL bir video...En önemlisi "çok güzel bir anı"...
"Anılar" bu kısa Dünya'da 'belkide' farkedemeden yaşadıklarımızı "ilerde farketmemizi ve yüzümüzde bir tebessüm oluşturmasını sağlayan araçlardır"...Ve ben bu geride bıraktığımız gezide tam teşekkül "araç"landım...
Herşey tek kelimeyle mükemmel. Bende orda olmayı çok isterdim. Bir sonraki organizasyonunuzu iple çekiyorum.(Bu arada sucuklara diyecek kelime bulamıyorum.)
Necati Bey; İnanın fotorafı forumda görünce bende şaşırdım bayağı...Tüh yakalanmışız dedim...
Kurtulmaya çalışıyorum:rolleyes: ...Ama bırakmak istemiyorum...Sebebini de bilmiyorum...
Bir dahakine dikkat ederim, en azından böyle bir gezide ve forumumuzda gerçekten yakışmıyor...
İyi yönde temennileriniz için teşekkürler eder, iyi günler dilerim....
@Alican
alican ve mesut ikinizde sevdıgımı soylememe gerek yok sanırım,o kareyı cekerkende aman aman dur sunları bır yakalayayımda forma koyayım dıye nıyetımde yoktu sadece oylesıne mesutun bakısı hosuma gıttı ve cektım abartılcak bısey yok sıgarada bende senelerce ıctım ve ıcmeyecegım dedım ıcmedım atla deve degıl sıgara isteyen ıcer ısteyen ıcmez ama ben icmemenızden yanayım,kırmızı olan yer cok hosuma gıttı.