saygı deger forum dostları,veya aile desek daha dogru sanırım cunku ailecek duzenlenen bir gezi gibi cok samımı ve ıc ıce olunan bır organizasyondu,resimler cok cok cok güzel ceken aile bireylerinin ellerine saglık,gercekten cok harika bir geziydi yenilerle(bizlerle)eskilerin kaynasması sanki bir birini gormemis kardeslerin tanısması gıbı oldu,son koltuk muhabbetıne gelınce ne anlatabilirimki otobusun ıcınde olmanız lazımdı

oyle kahkahalar oyle sohbettler oluyordukı eger koridor dar olmasa yerde oturacaktım ama malum sıgamadıgım ıcın korıdora koltukları yatırıp hafıf salon muhabbetıne cevırdık kendımızce

ender abicigim inan yemek fazla onemlı degıldı mangalda sadece amac beslenmeydı

yoksa abartmadım ama koltukta ve muhabbet okadar guzeldıkı ıcerde durup sanırım 1 kolı etıcın ,1 kolı etı browni,3 veya 5 kilo kadar meyve ancak tuketmısımdır,malum bedenın enerjıye ıhtıyacı var nominal degerlerde besın almak zorundaydım sadece aclık zaafıyetı gecırmeyeyım dıye ailenin diger uyeleride bana kol kanat gerdı(gercı tavuk kanatını tercıh ederdım ama) ve mukemmel bir tur oldu,hanı benı mangal basında yakalayacak olan paparazıler,allahtan lutfu avrasya modundaydı

saka biryana bence harika bir kaynasma oldu ankaradan gelen dostlar ve bızler baya baya ayrı bır gun yasadık cok tesekkurler,gelenlere ve gelmeyip yureklerının bizlerle oldugunu bildigimiz diger tum bisiklet severlere,insallah baska bir turda hep beraber birseyler atıstırırız

pardon pedal basarız

)) saglıcakla kalın