Scudo Sports

Abant - 4 Şubat 2007

Yardımlarınız için teşekkürler
Bu arada herkes imza kısmına adını yazsa keşke ismen hitap edememek kötü oluyor

Scudo
@mutu88

Ben yardimci oliyim isim konusunda :)

obsolate: Sercan , msconfig: Mustafa :)

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ
bazılarını tanımaya başladım isimlerini öğrendim zaten:)

Seni tanıyorum ADAŞ ta
forumda yazışırken örneğin
msconfig bey demek komik oluyor:D:D

gerçekten harikulade bir gezi olmuş.Hepinizi canı gönülden kutluyorum.Ayağınıza ve emeğinize sağlık...
Sağlıklı pedallar

Biz Antalya'da yanarken siz de orda donmuşsunuz. Ancak tek bir ortak noktamız var. Muhabbetlerin ve etrafımızdaki insanların sıcaklığı. Özenilesi bir tur olmuş. İnşallah bir gün ben de bol karın arasında sürüş yapıcam...

@Aydın

Sevgili Aydın Abi,
Zaati şahanelerinin bu muhteşem-i fevkalade yorumları için teşekkürlerimi,
bir sonraki gezimizde buluşmak, pedal çevirmek dileğiyle saygılarımı sunarım.

@H.Can DEMİREL

kar da pedal çevirmenin tadı gerçekten bir başka oluyor.
sucuk meselesine gelince:
inanın o sırada mangaldaki sucuklardan çok ateşin verdiği sıcaklık önemliydi.
yanılmıyorsam sercan (-7) dereceydi diyordu.
bardağa koyduğumuz kola içmeden buz tutmaya başlıyordu.
:)

@KevSerSeri

antalya gezinizin ayrıntılarını buradan takip ederken bir taraftanda aklımdan şu geçiyordu:
"sessiz sedasız istanbulda organize olup, antalya'ya çıkarma yapmak"
:)
inşallah başka bir sefere...

@memooo

yorumunuz için teşekkürler.
inşallah bir sonraki gezide hepbaraber pedal çeviririz.

@simplonmurat

teşekkürler simplonmurat,
sizide istanbula bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ
Arkadaşlar bundan 1 önceki Abant Gezimize gelemediniz die üzülmüstük:( amaaa bunu telafiii etmişsinizzz;) ellerinize,ayaklarınıza sağlık harika olmuş:)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş bir o kadar da keyifli.Mangal,sucuk ve mantarları ayrı bir kategoride değerlendirmek lazım.Sizinle birlikte Abant keyfini paylaşıyorum tek eksik temiz hava ve mangalın kokusu...

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
arkadaşlar geziniz harika olmuş.. abant özellikle bu mevsimde bir başka güzel oluyor. karın üzerine sıraladağınız tekerlerin olduğu fotoya bayıldım :D
çok teşekkürler...ayaklarınız sağlık.

• Beğen
k.tecimen'in "istanbula kar geliceği yok bari biz kara gidelim dediniz herhalde" sözleri, tarihte yerini alan ve ileride güzel anılarla anabileceğiniz maceranızı çok güzel betimliyor. Ben yeni gördüm bu güzel fakat meşakkatli geçen gezinizi; yalnız bu olayın verdiği mutluluğun, hazzın herşeye değer olduğunu, yaşadığınız olumsuzlukların bile ileride tatlı bir tebessümle anılmasına sebep olacağını düşünüyorum. Lütfü, Sercan, Mustafa ve Tuğberk bu güzel paylaşım için hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. Sağolun varolun

• Beğen
@Derya AKYILDIZ

Sevgili Derya abi,
sana ve bu güzel yorumlarından dolayı Mert, hsuda ve ytse_jam yede teşekkürler.

üzerinden çok zaman geçmemiş olmasına rağmen, sizinde bahsettiğiniz gibi güzel anılarla dolu bir gezi oldu.
Küresel Isınmanın etkileri sayesinde KAR için şimdilik istanbuldan abanta gitmek yeterli oluyor. İnşallah ilerliyen yıllarda daha da uzaklara gitmek zorunda kalmayız...

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim gerçekten harika bi gesi olmuş sizler karda bisiklet sürerken bizde grubumuzla yağmur ve çamur sefası çekiyorduk. fotoları salı günü görebilirsiniz.ayaklarınıza sağlık.süper gesi olmuş

Geri