Scudo Sports

Abant - 4 Şubat 2007

arkadaşlar geziniz çok güzel olmuş özendim desem yeridir

Scudo
abantta bir geziye katılmak istiyordum,sizin bu güzel gezinizin fotoğraflarını inceledikçe daha çok gitmek istiyorum:D

Bu forumun gezileri cidden süper yaa
Fotolar video dört dörtlük
yine iyi gezmişsiniz
Ne ara organize olup gittiniz oralara:):)
Forumda hiç görmedim:D

bende gitmek istiyorum,sabahtan beri belki defalarca baktım fotolara harkulade,evet yeni organizasyonu kim yapıyor..:)

biraz detay verelim :)

sabah herbirimizi alan küçük otobüse 4 tane bisikleti sığdırmak sorun oldu, arka ve ön tekeri sökmemiz gerektir, iki bisikleti içeri almak zorunda kaldık. bagajda tekerleklerin önüne çanta koyup, yağlandığından yakınıp bize laf atan güzel insanla! tartıştık, ama lütfü'nün cevabı çok iyiydi : "o kadar büyük çanta almana ne gerek var!!" :) yol çok uzun geldi BANA! sabah 6 da evden çıkıp 12:30 da abantta yere basmak çok gereksiz geldiğini düşünüyordum karda bisiklet sürmeden önce :) neyse ekşın başladı 12:30 da karda tekerleklerimizin mükemmel tutuş sağladığını gördük, frene bastığımız an duruyorduk bir iki yokuştan indik saat 14:30 oldu, mangalda sucuk keyfi güzeldi, üşümemek için takviye acı biber yaptık ama yinede donduk resmen. en son -7 derece ölçtü benim km saat. gezinin en iyi yanı karda bisiklet sürmenin zevkiydi en kötü yanı ise ellerin donması ve kendini bilmez insanlarla uğraşmaktı. 15:30 gibi dönüş için otobüsü aramaya koyulduk, bekledik, donduk. abanttaki araç trafiği istanbula 5 basar dersem biraz abartmış olurum ancak yinede fenaydı. otobüsü bulduk bisikletleri sökerken otobüs kaçmaya başladı, tuğberk ön tekeri sökük vaziyette koştuğunu hatırlıyorum :) 200 metre peşinden koşturdu otobüs, trafik yüzünden.. dönüş yoluda çok uzun geldi..

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
guzel anlatmissin sercan :) yinede hic pisman diilim superdi
eksi yonlerinden cok artisi vardi o yuzden superdi :)

evet kesinlikle muhtesemdi :D aksakliklar da isin macera kismiydi :D

hepinize bravo dıyor ve giden tüm dostlarımı kutluyorum.en kısa zamanda gorusmek umıdıyle saglıcakla kalın

@edi55

Tesekkurler :)

@candede

Cok tesekkurler.

Sizlerin de bizim gibi kar ustunde ne kadar eglendiginizi fotograflarinizdan da olsa anlayabiliyorum :) Benzer heyecanlari paylasiyoruz :)

@bedo

Tesekkurler Bedo :)

@ismailağıllı

Gercekten de mukemmel bir gundu.. Tesekkurler Ismail :)

@semrta

Bu sefer busuru bahane saydin artik kacma sansin yok bu hafta joker hakkini kullandin bundan sonra gelmiycem desen bile gelip evden kaciricaz seni hihi :D

@BuRroM

Bi kismi dokuldu ama dokulmesi yemememiz anlamina gelmiyor :D Kar ustunden alip ekmek arasina koyanlar oldu :D

@felis911

Tesekkurler :) Ne zaman nereye gidicegimiz belli olmuyor :) Ama tabiki eger yolumuz oralara duserse muhakkak haber verir, tanisiriz :) Guzel dilekleriniz icin tesekkurler.

@Ender Alıcıoğlu

Cok tesekkurler Ender abim :) Sizler de mukemmel turlar duzenleyip essiz misafirperverliginizi sergilemissiniz.. Fotograflariniz gun gectikce daha da cogaliyor harikasiniz :)

@Serkan Taşdelen

Cok tesekkurler Serkan :) Inan birak icimizin sicakligini, hava bile isinsa eriycek gibi degildi o karlar, buzlar :D Gol nerden basliyo nerde bitiyor anlayamadim heryer kar :D

@3rkn*MF

Evet guzeldi ama sonlara dogru soguk etkisi oldukca gosterdi.. Sercanin gosterge bi ara -7ye dusmustu :) Tesekkurler guzel dileklerin icin :)

@mehmet_svm

Sen de kaytardin valla o kadar cagirdik, cezalisin :D

@LITLLE_PRINCE

@k.tecimen

Cok guzel bir gun oldu gercekten de :) Arasira boyle yerlere kacmak gerekiyormus :) Tesekkurler Kemal abi saolun :)

@hızlı

Cok tesekkurler saolun :) Gercekten de herkesin gidip gormesi gereken yerler :) Ozellikle kar ustunde bisiklet keyfi apayri bir zevk :)

@goxelkurt

@t-genc

Imkanin olursa mutlaka gitmeni tavsiye ederim, Harika bir yer :) Selamlar :)

@mutu88

Mustafa'nin dedigi gibi forumda ben de gormedim :D Gercekten guzel gezi oldu tesekkurler yorum icin :)

@hızlı

Ben de defalarca baktim fotograflara inanin :) Bu kis yeniden oraya gidicegimizi sanmiyorum fakat imkaniniz warsa kesinlikle gitmenizi oneririm :)

@hdeveci

Cok tesekkurler Harun abicim :) Keske sen de gelseydin :) Gorusmek uzere :)

tuğberk n'aptın böyle :) teşekkür butonunun yokluğunu iyi göstermişsin :D

@obsolate

Evet ya sorma Sercan fotograf eklemek bundan kolay inan bana :D

Muhterem Lütfü Beyciğim,

Zatı şahaneleri ve ahfak-i muhabere-i reşit, nizamı hayal takımınızın zevk-ü sefa eylediği Köroğlu obası üst yaylasındaki iki ayaktan itme denge-i hayriye levazımatlı (bisikletli) sefanız, muhteşem resimlerinizle beraber forumda sonsuza dek yaşayacağından eminim.

Teşekkürler, Lütfü, Tuğberk, Config, Sercan

Sevgiler,

Aydın

Arkadaşlar konusu değil ama bir şey sorucaktım
Bunun için yeni konu açmaya da utandım doğrusu:)
Aynı mesaj içinde birden fazla alıntı nasıl yapıllıyor??

@mutu88

Alıntı yapacağın mesajın sağ alt köşesinde yazan CEVAP butonuna tıklaman yeterli.

Lütfü bey merhabalar geziniz yoğun kar'a rağmen çok güzel olmuş sucuklarda cabası tabi.Paylaşımınız,resimler ve gezide pedal basan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

@obsolate

Onu biliyorumda birden fazla yapamıyorum
Yine de teşekkürler....

Cevap butonuna bastıktan sonra çıkan alıntı kodunu kopyalayıp bi yere (notepad) yapıştır, sonra başka mesajdada aynı şeyi yap ve yeni konuda bu alıntı kodlarını istediğin yerde kullanabilirsin.. yani bu şekilde yapılıyor.

Geri