Scudo Sports

A101 rüzgarlık

tbag45

Daimi Üye
Tepki
154
İsim
kaan yıldırım
Bisiklet
Giant
Merhaba arkadaslar,bu hafta perşembe günü A101 ucuzluk günlerinden biriydi biliyosunuz.19.90 fiyatlı rüzgarlığı aldim ve gayet kullanışlı görevini yerine getiriyor.Gören duyan yada kullanan varmi

uploadfromtaptalk1443991385359.jpg

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Scudo
Fiyat çok ucuz olduğu için 4 farklı A101'i aradım ve bugün sonunda buldum. Bugün hava nispeten güneşli olduğu için test edemedim. Yarın yağışlı olacakmış ve test etme fırsatım olacak. Görüşlerimi buradan aktarırım ;)

• Beğen
Tepkiler: tbag45
ben de aldım, denedim iyi güzel :) fiyat/performans canavarı 20 lira fiyatla olmaması imkansız zaten. bir cebi delik çıkmasına rağmen aldığıma memnunum.. çamurluksuz bisiklet sürerken acımadan kullanırım. bu arada ilanda yağmurluk yazıyor, değil, rüzgarlık.

rüzgar geçirmediği kesin,içine termal içlik giydiğinizde hic sorun olmuyor.

Bugün İstanbul'daki sağnak yağışta ürünü denemek için sürüş yaptım. Bu kadarını beklemiyordum gerçekten. İçime bir damla su girmedi, içindeki polar sayesinde üşütmüyor ve ıslaklık hissi vermiyor. Almayı düşünenler ara ara A101 mağzalarını kontrol edin çünkü bazen iade gelebiliyor. Ben bu sayede alabilmiş oldum(bedenden dolayı iadeye gelmiş) @İbrahim A. nın dediği gibi tam bir F/P canavarı :) Herkese tavsiye edilir :harika:

• Beğen
Tepkiler: mhd
Arkadaşlar ben de geçen hafta aldım. Fiyatına göre gayet iyi. Tavsiye ederim.

Abi ustunden 1 hafta gecmis. Kalmamistir o. Tavsiye etme bosver :)
İyi birseyse bana denk gelmez o.

Hemen yakınımızda Trakya merkez deposu ve satış mağazası var. Geldiği gibi kapış kapış bitmiş. Alamadık netekim...

Bende edindim 1 adet ama güzel iş görüyor . Sonra bir baktım ki decathlonda 30 tl :(

Çıktığı sabah gittim ve tükenmişti :(

Polari fazla geldi bana sokecegim sanırım. Ya da astarsiz başka model alırım. Biraz daha soğuk havalarda daha guzel olur.

A101 bu tur malzemeleri 1-2 hafta arayla tekrar satışa sunuyor yada bim.decatlondaki rüzgarlık daha mi kaliteli?

@tbag45 Bence öyle ben gittim denedim pişman 20 lira verdiğime 10 tl fark ile decathlondakini alabilirdim ama sanırım gene alıcam eldiven kask gibi almam gerekenler var zati. Bir kere daha düşünün almadan . Bol pedallar

decathlon sitesinde en ucuz 49 lira ruzgarliklar

Yağmurluk ihtiyacım vardı ve yorumlardan yola çıkarak 10 TL fazla verip decathlondan aldım.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
@Türka¥ (link) bu ürün Türkay , daha yeni girdim eve hava yağmurlu bisiklet sürdüm 15 km kadar A101 den aldığım yağmurluğu giydim tabiki. Nerden giydim ıslandı su geçti tişört ile çıksaydım daha iyiydi bir de yük oldu birde bana .Cumartesi decathlondaki bu ürünü alıcam .

iyide bu rüzgarlığı içinde polar yok.

Emin ol polar bir işe yaramıyor hocam o polar sırısıklam şuan astım balkona kuruyor .

Geri