Merhaba arkadaslar,bu hafta perşembe günü A101 ucuzluk günlerinden biriydi biliyosunuz.19.90 fiyatlı rüzgarlığı aldim ve gayet kullanışlı görevini yerine getiriyor.Gören duyan yada kullanan varmi
Fiyat çok ucuz olduğu için 4 farklı A101'i aradım ve bugün sonunda buldum. Bugün hava nispeten güneşli olduğu için test edemedim. Yarın yağışlı olacakmış ve test etme fırsatım olacak. Görüşlerimi buradan aktarırım
ben de aldım, denedim iyi güzel fiyat/performans canavarı 20 lira fiyatla olmaması imkansız zaten. bir cebi delik çıkmasına rağmen aldığıma memnunum.. çamurluksuz bisiklet sürerken acımadan kullanırım. bu arada ilanda yağmurluk yazıyor, değil, rüzgarlık.
Bugün İstanbul'daki sağnak yağışta ürünü denemek için sürüş yaptım. Bu kadarını beklemiyordum gerçekten. İçime bir damla su girmedi, içindeki polar sayesinde üşütmüyor ve ıslaklık hissi vermiyor. Almayı düşünenler ara ara A101 mağzalarını kontrol edin çünkü bazen iade gelebiliyor. Ben bu sayede alabilmiş oldum(bedenden dolayı iadeye gelmiş) @İbrahim A. nın dediği gibi tam bir F/P canavarı Herkese tavsiye edilir
@tbag45 Bence öyle ben gittim denedim pişman 20 lira verdiğime 10 tl fark ile decathlondakini alabilirdim ama sanırım gene alıcam eldiven kask gibi almam gerekenler var zati. Bir kere daha düşünün almadan . Bol pedallar
@Türka¥ (link) bu ürün Türkay , daha yeni girdim eve hava yağmurlu bisiklet sürdüm 15 km kadar A101 den aldığım yağmurluğu giydim tabiki. Nerden giydim ıslandı su geçti tişört ile çıksaydım daha iyiydi bir de yük oldu birde bana .Cumartesi decathlondaki bu ürünü alıcam .