Scudo Sports

A101 de bu hafta kamp çadırı, kamp taburesi ve kamp feneri var (Fotoğraflı)

@ERTĞRL

97'den beri çadır kamplarına giderim... yok öyle bi'şey :D -- ihtiyacınızı karşılayacak, havalandırması iyi, malzemesi ortalama (bi de sinekliği önemli ya... içeri böcek dolmasın arkadaşım, tül aralığı dar olsun, fermuar tam kapansın -- dikkat edin yani :) ) bi çadır kullansanız bile farkı farkedersiniz... bi de iş sadece çadırda bitmiyo, uyku tulumu da önemli... yıllarca aciyip bi uyku tulumu kullandım... yazın terletir kışın dondururdu... sonra daha iyi bi tuluma terfi ettim... daha iyi derken... o da çok iyi diildi de... ama en azından geceleri uyuyabilir oldum : )))

bi de ben mat olarak, deniz yatağı kullanıyorum.... pek rahat oluyo ;)

--- bu ara enazından orta düzey bi çadır ve uyku tulumu arıyorum (-5 comfort iyidir).... kamplarda ramboculuk oynamaktan vazgeçtim de : ))

Scudo
yarın a101'e geliyor. gördüm paylaşayım dedim :) gayet güzel ve ucuz bişey bide gidon için aparat olsaydı süper olurdu :)))
(link)

geçen hafta bim o tarz bişiler satıyordu ki oldukça dandikti. decahtlon da satılan ürünlere bakmanızı öneririm.

@sallehpaul O fenerden ben de almıştım Bim'den, yurt dışında da 2-3 dolar gibi bir şey. Baktım bisiklet için geçici ışık lazım, bağladım bunu gidona. 3 modu var uzun, kısa ve çakar olmak üzere. Karşınızdakiler sizi görebiliyor ama siz önünüzü göremiyorsunuz :D

Çadır dışındakiler kullanılır... İllaki çadır alacaksanız dechatlondan otomatik çadır alın, içine de şişme yatak koyun.. Quachua çadırlar çok dayanıklı... Sağnak yağmur altında ve soğuklarda çok iyi.. Tavsiye olunur.. Yalnız otomatik çadırlar bisiklet tepesinde taşınmaz..

• Beğen
Tepkiler: AliG.
Tabure yok sanırım.

@Medherius
Kalem pillerle kötü ama ben bunların icine laptop bataryalarinin pillerini takiyorum super oluyor. Nasıl şarj ediyorsun diyeceksin o tur pilleri şarj eden cihaz var ve iki-üç ayda bir şarj ediyorum.

Aynen gidip aldim pille calisiyor.

Aynı çadırdan var çok memnunum su geçirmiyo zemini sağlam baya sağnakta korudu yani fakat bisikletin arkasında sorun olabilir ben bisikletle doğru koydum denge sorunu oldu biraz ama memnunum onun dışında kurulumu çok basit

Geri