Scudo Sports

A101 - 21 TL'ye Uyku Tulumu

Biraz önce aldım yandan fermuarı var. Rahat giriliyor. İçine girip denedim vücudu sarıyor. Ucuz olması kafa karistiriyor ama yaz için uygun gibi geldi.

Scudo
@Fatih T.

Yok yav önemli değil :) Bizde de ilk çıkan diğer çıkamayanlara gülüyordu kamp sırasındayken. :)

• Beğen
Tepkiler: MamiForum
bugün a101 den metal su matarasını 5.75tl ye aldım kimse yazmamış yazayım dedim

Burdaki a101de öyle bisey yok banka sirasindaydim gidip bakip geldim :)

https://i.hizliresim.com/kA3NLJ.jpg
https://i.hizliresim.com/JXrPpo.jpg
mağazalar arası ürün değişimden mi geldi acaba? metalik mavi kırmızı ve gri renkleri var

@Cuneyt Erkman

Alüminyum insan sağlığı için çok tehlikeli bir malzeme. Biz biliyoruz ki her madde sıvıda eser miktarda çözünür. Bu mataranın kalitesi nasıldır bilmiyorum ama bende Laken marka var. İçi kaplı. Koyduğum sıvı alüminyumla temas etmiyor ve BPA free. 40TL'ye almıştım, İspanyol malı. Bunun sağlığınıza ciddi zararı olabilir. Dikkat edin.

fiyat
@tuna ünüvar
a101 de çalışanların söylediği Türkiye genelinde varmış bu ürün. fiyat 4.95 e düştü bu arada

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
Bu tip bir uyku tulumu seni Fethiye gibi yerlerde idare eder yazın.

A101den aldığım bu tulumdan beklemediğim bir performans aldım. Afyon gibi bir yerde mayıs ortası gibi quecha arpenez 2 çadırım ve bu tulumla üstümü çok kalın giyinmeden kamp yaptım. yağmur ve soğuk havalara rağmen hiç üşümedim. Bence batı bölgelerinde ılık kış günlerinde bile idare edebilir. bim ve a101 çadırlarına gelecek olursak hiç tavsiye etmem. ekibimizdeki bir arkdaş aldı. su alıyor rüzgar giriyor içi hiç ısınmıyor. a101 de 60 liraydı çadır. iyiki üstüne 35 lira daha koyup arpenez 2 yi almışım..

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
P_20160512_192220_1_p.jpg P_20160512_192312_1_p.jpg P_20160512_192419_1_p.jpg P_20160512_192407_p.jpg 1463070527437-681258826.jpg

Bu hafta da tulumlar satılacak bu sefer fiyatı 30 tl. Geçen sene ki tulumla nerrdeyse birebir rengi farklı bu sefer ve sanki daha yoğun çünkü toplandığında biraz daha fazla yer kaplıyor gibi. Geçen sene ki tulum ile yazın kamo yapmıştım yaklaşık hava 8-10 derece idi. Bence bu fiyata alınabilir decathlonda ki ile benzer performans sergiler bence.
Not: bir kaç kullanım sonunda ufak tadilatkar isteyebilir

Üstteki mesajda fotoğrafları olan uyku tulumu bu hafta yine gelmiş. Biraz önce aldım. 30 tl. Fermuarlı olması ve açılıp battaniye gibi kullanılabilmesi hoşuma gitti. İlkbahar ve yaz aylarında iş görür diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serdarbagtr20
@Serdarbagtr20 @ciares acaba uyku tulumunu halen kullanıyor musunuz ? tavsiye eder misiniz yoksa başka alternatiflere mi yöneleyim ?

almayı düşünüyorum da

@celilyafes hocam merhaba dün satışta olan uyku tulumunu aldım bayramda çadırlı kampımda kullanıcam ama mazeme kalitesi çok fermuar kalitesi kötü yer yer takılma yapıyor. ama elyaf yoğunluğu zaten andoutdoor un malını satıyorlar. 5 derece ile 15 derece arasında diyor ama ben bi kısa girdim terletti he açık hava da nasıl olur çadır içi sıcaklığı bilmem ben evde prova yaparken denedim. Terletti ama başarlı bir ürün zaten kendi sitesi 120 tl ye satılıyor :) decathlondaki 179 tl olan muadili ile aynı ısı toleransına sahip

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
@Yagizz2 hocam çok teşekkür ederim:) açıkçası 45 tl yi görünce çok şaşırdım. piyasada bu fiyata uyku tulumu bulmak çok zor. kararsız kaldım o yüzden buraya danışmak istedim.
muhtemelen alacağım :harika:

@celilyafes bence bulduysan al peynir ekmek gibi gider çünkü f\p ürünü sıcak tutuyor ama bu mevsimde ağır gelirmi bilemiyorum ev de prova yaparken sucuk gibi terletti. Ama kurban bayramlarında genelde yağmur yağar ve eğer yağmurlu ve soğuk bir havada olursam muazzam iş çıkaracağını düşünüyorum ve bu fiyata mumya tipi tulum bulmak imkansız bence muhtemelen değil direk al :) Unutmadan alınca 1 2 gün açık vaziyette havadar bir yerde havalandır tekstil kokusu uçsun yoksa kamp günü çadırda durulmaz olabilir :)

@Yagizz2 hocam çok teşekkür ederim alır almaz tavsiyenizi uygulayacağım:)

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Ahmet.YILDIZ
istanbulda olsaydınız civar şehirlere sizle kamp atmak isterdim. Bisikletteki Her an tura çıkabilirim sitilindeki aksesuarlarınız ile bu izlenimi yarattınız gözümde :) bir eksiğiniz kelebek tur gidonu :)

Geri