Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Scudo
@GokmenOzyurt

SelimLER'in ikisi de kardeşimdir ve hayatlarındaki gelişen bazı olumsuzluklar yüzünden onları hayata bağlayan bir kaç şeyden vazgeçmek zorunda kaldılar. O da bisiklet oldu malesef.

Ama bizim kardeşliğimiz sadece bisiklet üstünde değil her yerdedir. O nedenle artık "bir süreliğine" turlara katılmayacak olsalar bile, onlar A.S.U.S.'un bir parçasıdırlar ve bu hep öyle kalacaktır.

Önemli olan grubumuzun dağılmadan ayakta durabilmesi ve kardeşlerimin bir gün yeniden geri döneceğini bilmektir.

Söylediğim bu 2 aylık süre içerisinde A.S.U.S. PG yeniden bir yapılanma gösterip turlarına başlayacaktır.

İlginize teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Küllerinden yeniden doğacak A.S.U.S'a şimdiden yeni yüzü ve vizyonuyla başarılar dilerim...
Buarada 2 aydan fazla beklemem hadi yeni yıla kadar olsun..::::):):):):)::)
S.S kardeşlerimin gözlerinden öper herşey isdedikleri gibi olsun dilerim onlarsız bir bisiklet camiası düşünemiyorum...

@Hasip Çehre

Hasip Bey, Selim Siliğ size özellikle teşekkür ediyor.

@Kudret Kurtcebe

:in:

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Adem AY

Vayyyyyyyy Adem naber nasılsın kardeşim askerlik nasıl gidiyor?

@Adem AY

aralık 2011 i beklemekteyiz Adem kardeşim :)

A.S.U.S. Pedal Grubu "bir aksilik çıkmaz ise" yeni katılan üyeleri ile beraber 01.12.2010 tarihinden itibaren verdiği arayı noktalayıp turlarına yeniden başlayacaktır.

belli bir süre grup olarak sadece kendi içimizde tur yapacagız . çünkü grubun yeni uyeleriyle birbirine alışmasını saglayıp ve performansını bir kademe daha ust seviyeye taşıyacagız . ardından dışarıdan katılıma açık turlarımız başlayacaktır.

saygılar

daha bir ay vay....
bende bu arada performans artırımına gideyim bari....
şuan önceki mevcut üyelerden eksilme oldumu ? olduysa önceki mevcuttan kimler kaldı ? ve yeni katılanlar kimler bunlar hakkında bir açıklama yapacakmısınız ve nezaman....
yoksa süpriz bir paket mi açılacak ....

@Hasip Çehre

mevcut üyelerimiz hakkında henüz yorum yapamıyorum cunku aramızda ciddi bir ayrılık lafı geçmedi sadece bir sureliğine ara verecegiz dediler :) geri dönebilirler veya dönmeyebilirler onu bende bilmiyorum onların hayatı onların kararı . ben dönmelerini çok isterim ama .

2011 için su an grubumuza yeni 3 arkadaş katılma kararı aldı . bugun buluştuk ve hedeflerimizi belirledik , yapacagımız turları konustuk vs. belki aralık sonuna kadar yeni 1 2 arkadasın daha katılma durumu var bakalım zaman gosterecek :)

grup turlara başlayacagımız aralık ayı içerisinde kesinleşecek bende o zaman acıklayacagım şimdilik biraz erken

bu arada artık dinlenin Hasip Bey. arkanızda nal toplamaktan sıkıldık antreman yapmayın bir sure :D

Havalar soğuk bu havalarda binmek içimden hiç gelmiyor.

kat kat giyin zevki kalmıyor.

bu yüzden havalar düzelene kadar pek turlara katılmam gibi gözüküyor.

ama binmek isteyenler turlara devam etsin.desteğim sizlerle :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Tüm Asus a selam olsun arkadaşlar :) Yeni katılan arkadaşlara da hayırlı olmasını ve kazasız belasız sürüşler diliyorum. Bana gelince uzun bir ara verme sürecindeyim bu ne kadar sürer kendim de kestiremiyorum. Grubun yeniden güçlü bir şekilde toplanmasına çok sevindim. Bunda Aziz'in büyük bir katkısı ve azmi var tebrik ederim. Kısmetse bir gün yeniden pedallamak dileği ile. Sağlıcakla kalın dostlar :)

• Beğen
@Selim Leylak

teşekkürler moruk :)

eğer bir gun yeniden bisiklet toplamaya karar verirsen arayacagın ilk 2 numaradan biri olayım :D

umarım yine beraber turlarız.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Moruklar kavak yaprakları gibi dökülüyorsunuz nooluyor size yahuuu...

gurubun ismi sabit mi kalacak yoksa yeni bir isim takılacakmı?

eğer bisiklete binmiyorsanız arayacağınız numaraların en sonuncusu olayım:):):):):)

@Hasip Çehre

yok yok yıkılmadık ayaktayız :)

yeni arkadaslarla konusmamıza göre grubun ismi sabit kalacak ve cervélo alışkanlıgımızı da devam ettirecegiz

@Hasip Çehre

Hasip bey numaranız yok zaten telaş etmeyin :)))

ASUS dökülmez isimler gelip geçici olabilir ama kendisi kalıcıdır ;) :D

• Beğen
@Ramazan Okyay

eyvallah...

Geri