Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

röha ne bileyim ya bende bi şarj aleti vardı eskiden . doldugunda yeşile dönüyodu lambalar :D

Scudo
Son bakımları da yaptırdık Saraçoğlu Bisiklet' te bugün, sanırım Tekirdağ Turu için hazır ekip.

Herkeste ortalama her şey var, isimlere göre olmasa bile genel tur gereksinim listesi bu, yine de şağıya tekrar yazıyorum yedek parça, tamir ve sağlık gereksinimlerini;

Umut Yıldırım: Gazlı bez, betafix, kolonyalı mendil, tentirdiyot
Aziz Özkan: Pompa, iç lastik, Alyen takımı
Selim Siliğ & Selim Leylak: zincir baklası, zincir anahtarı, levye, yama, yapıştırıcı, zımpara, pompa

--

Toplanma Yeri: Bakırköy

Toplanma Saati: 15:30

Hareket: 16:00

- Aziz 14:00' da bizde oluyorsun, Aziz ve ben Zeytinburnu' na gidip Selim ve Adem' i alıyoruz. Sonra hep beraber Bakırköy' de Umut Abi' yle buluşuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
benim sadece kolonyalı mendil eksiğim var onuda yarın alırım..

bu arada iğne sibop olan yok di mi?

ayrıca nasıl oldu selimin aynakol bi resim atın bre..

@Goflet

Çok güzel mendil bişi diil ayarlarsın.

Aynakol güzel durdu da fotoğraf yok henüz pedalları da siyah yapmak lazım :p

İğne sibop bir Adem de vardı ona da bugün aldım iç lastik normal sibop yaptık.

@Selim Siliğ

tamam...arka lamban varsa onuda tak...yelekte ok ..birde kırmızı ışık çaksın daha iyi görünelim

@Goflet

Arkada problem yok lamba da takacağım, yeleği de çantaya giydirip iğneleyeceğim.

@Selim Siliğ

tamam ışıl şıl parlayalım :)

İstanbul Avrupa Yakasının en Delikanlı Bisiklet Gurubunun Bayramını en içten dileklerimle kutlar....Hayırlara vesile olmasını dilerim...

Büyüklerin ellerinden , küçüklerin gözlerinden Selimlerimin yanaklarından öper Hayırlı , Kazasız , belasın , arızasız yolculuklar temennisiyle güle güle gidin güle güle gelin...dönüşte karşılayımmı sizi....???

SS en arkadanmı gidiyo....:::)))

@Hasip Çehre

Eyvallah dileklerin için, senin de bayramın mübarek olsun.

Bakarız Hasip telefonlaşırız olmazsa dönüş belli değil henüz.

@Hasip Çehre

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz Hasip bey sizinde bayramınız kutlu olsun :D

SS arkacı :)

@Selim Siliğ

tamam moruk söylediğin herşeyi aldım fazlasıyla umarım bir sıkıntı yaşamayız yolda :) yarın saat 14:00 da sizdeyim .

reflektörlü yelegimi ve ısıklarımı da yanıma aldım . ehhh aziz artık tura hazır .

(link)

@Aziz Özkan

vay vay vay...amma yüklemişsin hadi bakalım :)

Ben daha öçanta hazırlaycağım. :)

Grup ve tüm müslüman aleminin Ramazan Bayramı' nı cümleten tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
İyi bayramlar gençler;

Adoş hiç senin çıkmıyo geliyon dimi bugün?

@Goflet

Gelmezmiyim abi çantamı hazırlıcam birazdan bide lastiklerin havası biraz az bp de şişirdim mi tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: Goflet
@Goflet

ya aslında çok az şey aldım niye o kadar kabarık duruyo anlamıyorum :D

2 tshirt 1 kapri , mayo havlu çorap , sweet bu kadar her şey :D

birde yedek bir kaç bisiklet parçası aldım

@Aziz Özkan

daha ne alacan la..dünyayı koymuşsun:)

Geri