Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

Ademi kısa zamanda çok sevdik üzülsekte içimizden birini göndersekte vatan borcu bu her Türk evladı bir gün gidiyor. Şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim.

Scudo
Aziz dönüyormuş İstanbul' a Tekirdağ' da son molayı vermiş otobüs şimdi. ;)

@Selim Siliğ

gitti gelmez nazo gelin :))

gelsin onu çok fena yapıcam

@Goflet

kardeşim kazasız belasız git gel inşallah . herkes o yoldan geçiyor bir sefer. vatan hizmetidir kutsaldır :)

edit : istanbula gelmiş bulunuyorum bu arada ASUS . hepimize hayırlı olsun :D

yarın saraçogluna bi ugramayı düşünüyorum amortisorde duzeltilmesi gereken bir şey var . gelen var mı görüşelim ?

@Aziz Özkan

daha yeni amortisörün neresini bozdun? :)

bek akşam florya tarafına gidicem geliyosan gel

@Goflet

bozmadım yaw :D sadece lock-out ta ufak bi problem var :rolleyes:

şimdi selimle konustum yarın akşam size gelelim felan dedi bakalım saati uydurursak gelirim floryaya :in:

@Aziz Özkan

yarın kaçta gidiyossun? Benim sorunlarım devam ediyo tam halledememiş. Bisikleti satmayı bile düşünüyorum.:(

@Baran Saldanlı

yarın işte öğlenleyin evden çıkarım 11 12 gibi . muhtemelen 1:00 gibi orada olurum baran. noldu hayırdır problemlere sıkma canını hallederiz bir şekilde . bisikletide satma :)

pmle telefonumu vereyim sana yarın istersen ararsın

yalova - bursa yolu üzerinden mi gidilecek o yolada yalovayı çıktıktan sonra baba bi çıkış var :::)))

@Hasip Çehre

rampalar bizim sorun değil...

@Hasip Çehre

evet o rampaları aldık daha önce evet dediğiniz gibi ...
5 km felan diklik fazla ama grubu toplamak gene bana kaldı o rampada kopmalar oldu benzincide toplanarak gittik dönüşte orhangazi rampasındada kopmalar oldu gene benzincide toplanarak gittik bir arkadaş dönüşte benzinciden kamyonete bisikleti yükledi ve yalovaya öyle döndü aramızda performansı düşük olanlar vardı ..sonuçta herkes sağ salimen turu tamamladı bu turdada dostlarımla beraber olacağım ....

iznik tour 18 eylül 2010 (125.19 km)
bana fazla yazacak 257 km ....

gölün etrafı hemen hemen hep böyle çok az rampa köy girişlerinde var ...
ilk tur bana 207 km ye patladı dönüşte gebzeden trene bindik ..

arkadaşlar rampalar konusunda ciddi araştırmalar yapmak zorundayım
beni tanıyosunuz ve performansımı gördünüz bu turu çıkarabilirmiyim yalova bursa yolundaki çıkış beni ciddi şekilde endişelendiriyor...
bu akşam sahile gelecekmisiniz ramazanın son cuma akşamı ve gelecek turlar hakkında özelliklede bayram özel programı hakkında karada buluşup canlı canlı konuşacakmıyız....
son zamanlarda gece sürüşlerini aksattım antreman eksiğim var rampa ve nabız sorunları yaşıyorum...
bunlar için tavsiyeleriniz nelerdir...

@Hasip Çehre

sende bu azim varken başarırsın hasip..çok hızlı ilerliyosun.

bizim programlar iznik turu sonrasına kadar dolu...sen antremanlara devam et.

selam millet
bugun saraçogluna gittim Burhan Usta bisikletime ufaktan bir bakım yapıverdi sağolsun . hepinize özellikle Selime çok selamları var :D

bu arada 2 ay bisiklete binmeyince bacaklarımın eskisi gibi olmadıgını fark ettim . yolda yoruldum baya . her gun antreman turuna cıkmayı planlıyorum . eşlik etmek isteyen olursa gelsin

Geri