Scudo Sports

A.S.U.S. Pedal Grubu™

@Hasip Çehre

herzaman bekleriz

Scudo
tünaydın ,iyi perşembeler asus eheh :)

Goygoya son! :D

Yarın benim için yeni bir hayat başlıyor kısmen ve hayatımdaki ilk değişikliklerden birini yaptım az önce. Hayırlı olsun :)

Bismillahirrahmanirrahim...

http://img85.imageshack.us/img85/2635/imag0014g.jpg

@Selim Siliğ

yakışmış beğendim..

günaydın,,iyi 20 ağustoslar asus grubu :) iyi saat 10.38 ler

@Selim Siliğ

makara yapıyorum ne uğraşması ..

akşam bilmiyorum ne yapılsın....florya diyorum sıktı beni sultanahmet olayları

@Goflet

Kaç kere geldin Sultanahmet' e sanki yahu.. Neyse farketmez bana da şu var, yeşilköyde yapacak bir şey yok, 2 saat oturulur da saat 1 2 ye akdar oturulmaz orada yani. Ya da yeşilköy yapıp sonra 11 gibi kalkıp bi Taksim üstünden çapa falan oalbilir, kalksın bizim Selimle Adem beraber karar verin siz ama yeşilköy olursa tek olmasın diyorum ben. ;)

Duruma göre size geç katılabilirim biraz ben ama kesin katılırım, plânı bozmayın siz.

sultanahmmet'te ne yapılıyor?

bankta oturmak mı bişey yapmak ?

çok kalabalık olur bide bugün cuma yamyamlar dolar

@Goflet

Sultanahmet' e gidelim demedim zaten. Florya Sultanahmet' ten daha beter sonuçta. Farklı yerlere geçelim dedim sadece. Rota belirleyin çıkmazsa ben bakarım bişiler.

Selam kardeşler bu akşam çıkmayı düşünüyorum acaba size katılabilirmiyim bütün ekipmanlarımı tamamladım kask ,eldiven ,gözlük,suluk,içlastik,pompa,yama takımı,lastik değiştirmek için alet,zincir sökme takma aparatı,yıldız ve düz torm
navida takımı,alyan takımı...
birde turlarda yanımıza çikolata , muz gibi şeyler almamız gerektiğini söyleyenler var ne diyorsunuz siz ?????
birde ben Yeşilköye yakın oturuyorum otarafa gelebilirmisiniz,birde hafta sonu için program varmı acaba????

@Hasip Çehre

merhaba..duruma göre buradan takip edin..bende bakırköyde oturuyorum.

buluşup beraber gideriz.

çukulata ,muz vs gerekmez o kadar uzun tur yapmayacağız.

gelin yeşilköye takıldığımız kadar takılırız sonra kaçarsınız çapa mapa

hem km yapmış olursunuz biraz

Tünaydın dostlar :) Florya yapalım 12 ye kadar takılırız 1 de evde oluruz sora evlere yeter daha ne olsun :D Zaten ben zeytinburnundan 9.30 dan erken çıkamam. 10.15 gibi floryada olsak anca...

Geri